Bani şi succes în carieră. Asta promite anul 2019 pentru români, spun astrologii. Faţă de 2018, noul an ne va găsi mai energici şi mai optimişti. Dragostea nu este neapărat un punct de interes, dar trebuie să avem grijă la sănătate! 

Un an ofertant cu aspecte astrale interesate. Plin de schimbări! Aşa vorbesc astrologii despre 2019.

Articolul continua dupa recomandari

2019, un an al carierei

Trei planete intra în zodiile în care se simt cel mai bine, iar asta înseamnă multă energie care vine spre noi.

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, astrolog: Vom judeca lucrurile mai profund, mai adânc, asta şi pentru ca multe planete importante vin peste punctul de karma si acumulare a înţelepciunii. Vrem să facem lucrurile foarte bine!

Cei care au diplome trebuie să ştie să le pună pună în valoare, pentru reuşita în carieră. Se anunţă un an bun pentru dezvoltarea personală.

Foarte bine la capitolul bani

În plan financiar, oportunităţile sunt uriaşe, spun astrologii.

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, astrolog: Cu banii trebuie sa stam foarte bine incepand cu 2019, este un trend astral care se întinde pe şapte ani. Interesant este ca planeta care ne ajuta sa facem bani face o combinatie egocentrică suntem responsabili, dar vrem sa lucram la propriul nostru succes.

Previziuni astrologice în dragoste

Apar schimbări şi în modul în care ne alegem partenerii.

CAMELIA PĂTRĂȘCANU, astrolog: Nu inseamna ca nu ne indragostim, dar exigentele noastre sunt altele. Vrem partener instruit, sa avem cu cine sa vorbim, apropo de scopuri, sa avem scopuri comune, sa nu ne incurce in a ne produce banii.

Ca anul sa fie unul reusit, romanii sunt sfatuiti sa fie pragmatici si sa isi puna in valoare toate atuurile. De la cunoştinte, până la farmecul personal. Toate îi pot ajuta în 2019.