Horoscop 4 mai 2018. Balanţele trebuie să fie atente şi să nu se grăbească să semneze contracte, Fecioarele vor primi o propunere interesantă, iar Racilor li se cam aprinde călcâiele.

Horoscop 4 mai 2018 Taur

Articolul continua dupa recomandari

Taurii sunt foarte joviali şi reuşesc să le intre uşor în graţii celor din jur. Din acest motiv, nimeni NU se va supăra dacă nativii zodiei vor face câteva greşeli.

Horoscop 4 mai 2018 Gemeni

Ocazie de zile mari şi pentru Gemeni, pe plan profesional. Primesc o sumă frumoasă de bani, ca bonus!

Horoscop 4 mai 2018 Rac

Racilor li se aprind călcâiele azi. Şi vor reuşi să cucerească persoana care le atrage atenţia. O veste bună, dacă NU sunt deja într-o relaţie.

Horoscop 4 mai 2018 Leu

Voi Leilor, sunteţi foarte carismatici! Nu mai staţi pe gânduri, folosiţi-vă de şarmul pe care îl aveţi la îndemână şi NU veţi trece neobservaţi. Totul ţine de încredere.

Horoscop 4 mai 2018 Fecioară

Nativi Fecioară, vi se face o propunere interesantă, aveţi grijă să nu îi daţi cu piciorul. Dedicaţi-vă şi familiei, ca să puteţi bifa o zi împlinită pe toate planurile.

Horoscop 4 mai 2018 Balanţă

Voi Balanţelor, NU vă grăbiţi să încheiaţi un contract sau o înţelegere, mai ales dacă vi se pare ceva suspect. Zâmbiţi şi cereţi mai multe detalii, aveţi tot dreptul.

Horoscop 4 mai 2018 Scorpion

Scorpionii vor fi toată ziua pe drumuri să rezolve nişte probleme în familie. Cu toate astea mai găsesc timp să le dea sfaturi şi celor din jur.

Horoscop 4 mai 2018 Săgetător

Ceva confuzie în viaţa voastră Săgetătorilor? Mai faceţi şi greşeli, mai uitaţi ceva important, dar un lucru este sigur: sunteţi la un pas de obiectivul propus. Prin urmare, capul sus!

Horoscop 4 mai 2018 Capricorn

Voi, Capricornilor, în schimb veţi avea motive să vă bucuraţi! Dacă sunteţi în căutarea unui nou loc de muncă şi pe deasupra daţi dovadă şi de punctualitate. Aşadar succesul este garantat.

Horoscop 4 mai 2018 Vărsător

Vărsătorii îşi recuperează buna dispoziţie. Au şi de ce. În viaţa profesională totul merge ca pe roate, iar în compania fiinţei iubite petrec momente la care de mult visau.

Horoscop 4 mai 2018 Peşti

Entuziasmul NU le lipseşte nici Peştilor! Sunt foarte creativi şi au idei bune la locul de muncă. Poate pentru că se apropie cu paşi repezi de weekend.

Horoscop 4 mai 2018 Berbec

Iar Berbecii astăzi sunt nişte cuceritori. Iar dacă raţiunea se pune în calea sentimentelor, ei bine, ei îşi vor asculta inima.