Horoscop 12 august 2018. Ziua de Duminică le surprinde pe Balanţe în compania familiei. Se pregătesc să facă un pas important în viaţa lor, şi au nevoie de susţinerea apropiaţilor pentru a reuşi.

Iată previziunile astrologice pentru fiecare zodie: 

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop 12 august 2018 Leu

Leii se pot baza pe intuiţie astăzi. Dimineaţa pot face cunoştinţă cu o persoană care le-ar putea aduce schimbări majore în viaţa personală.

Horoscop 12 august 2018 Fecioară

Fecioarele fac o serie de schimbări în casă astăzi, la inistenţele partenerului de viaţă. Ar fi indicat să ţină cont de toate părerile persoanei iubite pentru că doar aşa se va instala armonia.

Horoscop 12 august 2018 Balanţă

Ziua de Duminică le surprinde pe Balanţe în compania familiei. Se pregătesc să facă un pas important în viaţa lor, şi au nevoie de susţinerea apropiaţilor pentru a reuşi.

Horoscop 12 august 2018 Scorpion

Romantismul este cuvântul care va domina ziua Scorpionilor astăzi. Sunt plini de idei, iar asta le va aduce multe beneficii.

Horoscop 12 august 2018 Săgetător

A sosit momentul să vă îndepliniţi visul, dragi Săgetători! Fie că este vorba de un ceas, o haină sau o cină romantică, astăzi meritaţi să vă răsfăţaţi.

Horoscop 12 august 2018 Capricorn

Capricornii sunt foarte apreciaţi pentru activitatea lor, iar cei din jur le cer sfaturi. Ar fi bine să nu promită foarte multe, ci doar lucruri de care sunt siguri că se pot ţine de cuvânt.

Horoscop 12 august 2018 Vărsător

Fiţi foarte atenţi la ce vă spun prietenii astăzi, dragi Vărsători. Dar nu credeţi în toate promisiunile. Unii încearcă să vă ajute, alţii doar să vă folosească.

Horoscop 12 august 2018 Peşti

Foarte simpatici şi plini de viaţă sunt Peştii astăzi. Se fac plăcuţi şi întemeiază legături frumoase cu persoane noi în viaţa lor.

Horoscop 12 august 2018 Berbec

Berbecii pun la cale o ieşire în oraş cu prietenii. Fie că vor merge la film, sau vor petrece până în zori în club, se vor distra de minune.

Horoscop 12 august 2018 Taur

Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile care vi se dau astăzi, dragi Tauri. Deşi sunteţi foarte siguri pe voi, puneţi în balanţă totul înainte de a acţiona.

Horoscop 12 august 2018 Gemeni

Gemenii nu greşesc dacă spun că sunt cei mai norocoşi nativi în dragoste. Persoana iubită le va face o surpriză. O cină romantică sau o escapadă la munte ar putea transforma această zi într-una de neuitat.

Horoscop 12 august 2018 Rac

Iar Racii trebuie să ia o decizie importantă astăzi. Spre seară se vor relaxa însă în compania unei persoane pe care nu au mai văzut-o de foarte mult timp.