Horoscop 11 mai 2018. Nativii din Vărsător au drum liber spre succesul financiar, în vreme ce racii trebuie sa facă faţă insomniilor, foarte probabil cauzate de îngrijorări legate de bani.

Horoscop 11 mai Berbec

Articolul continua dupa recomandari

Berbecii cu greu se vor putea concentra. Aşadar ar fi bine să fie atenţi cu banii şi cu documentele, pentru că riscă să le piardă.

Horoscop 11 mai Taur

Taurii trec printr-o perioadă minunată în relaţia sentimentală. De-ar fi la fel şi la serviciu. Poate o mică vacanţă îi va ajuta să îşi încarce bateriile.

Horoscop 11 mai Gemeni

În schimb, Gemenii gestionează foarte bine situaţiile pe plan profesional. Sunt echilibraţi şi au spor în toate proiectele la care lucrează.

Horoscop 11 mai Rac

Racii nu se pot odihni nici măcar atunci când dorm. Sunt foarte agitataţi! Cauza prinicipală a insomniilor ar putea fi chiar lipsa banilor.

Horoscop 11 mai Leu

Ziua de vineri poate fi perfectă pentru Lei! Posibil să primească o mărire de salariu sau poate chiar o primă. Ar fi bine în continuare să dea dovadă de răbdare şi planificare atentă.

Horoscop 11 mai Fecioară

Fără chef de muncă şi cu gândul doar la weekend, Fecioarele vor face orice le stă în putinţă să scape de muncă, pentru a pleca din oraş. 

Horoscop 11 mai Balanţă

Balanţele au tendinţa de a fi impulsive. E recomandat să se stăpânească, pentru că pot spune lucruri pe care sigur le vor regreta. 

Horoscop 11 mai Scorpion

Şi Scorpionii fac din ţânţar armăsar. Încă de la primele ore ale dimineţii sunt neliniştiţi şi işi fac griji pentru orice lucru marunt. 

Horoscop 11 mai Săgetător

Săgetătorii sunt plini de iniţiativă şi acest lucru se va vedea, atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Pe seară îi aşteaptă momente de neuitat alături de persoanele dragi.

Horoscop 11 mai Capricorn

Capricornii au un tonus la cote maxime si vor avea multe satisfacţii, nu doar morale, ci si financiare.

Horoscop 11 mai Vărsător

Vărsătorii nu vor avea niciun fel de piedică în drumul spre succesul financiar. Un motiv suficient de bun să deschidă în seara aceasta o sticlă de şampanie sau să iasă în oraş cu prietenii. 

Horoscop 11 mai Peşti

Ar trebui să le spună cineva Peştilor că mai e puţin şi vine weekend-ul. E adevărat, sunt foarte presaţi la locul de muncă, însă vor avea timp să se şi relaxeze.