Pentru Vărsători poate fi o zi în care preferă agitaţia, din dorința de a rezolva cât mai multe lucruri. Singurul sfat este să nu vă așteptaţi ca şi ceilalţi să aibă atenţie distributivă.

Peştii au tendinţa să presupună doar lucruri negative, iar asta clar îi va stresa toată ziua. Încercaţi să nu luaţi decizii pripite doar din cauza pesimismului, nefondat în majoritatea situaţiilor.

Articolul continua dupa recomandari

Berbecii, însă, sunt confuzi în ceea ce priveşte relația de cuplu. Nu vă aşteptaţi să se alinieze planetele şi să clarificaţi totul peste noapte, aşa că nu îi presaţi pe cei dragi.

Sunt mari şanse ca Taurii să îşi păstreze calmul în orice siuaţie. Da, sună ciudat, aşa că nu contaţi pe înţelegere ci mai degrabă pe raţiune dacă vreţi să purtaţi o discuţie serioasă.

Nativii Gemeni vor rezultate rapide, dar nu ar trebui să se aştepte la asta în weekend. Încercaţi să lăsaţi jobul la o parte şi să petreceți mai mult timp cu cei dragi, iar lucrurile bune vor veni pe neaşteptate.

Racii nu prea reuşesc să îşi ţină în frâu impulsurile. Pe de-o parte, pe plan sentimental vă poate ajuta, însă, fiţi prudenţi în discuţiile de la serviciu sau din familie.

Pentru Lei duminica vine cu o stare euforică. Fie că sunteţi sau nu îndrăgostiţi, îi veți face pe cei din jur să vă invidieze pentru relaxarea de care daţi dovadă. Ar trebui să o folosiţi într-un mod artistic.

Nativii Fecioară ar putea să facă astăzi curăţenie în relaţii. Încercaţi să vă depărtaţi de vampirii energetici şi să vă înconjuraţi doar de oamenii dragi.

Poate că nu totul va merge conform planului în viaţa Balanţelor, însă, ceea ce nu funcţionează ar trebui să le bucure. Dacă se anulează un zbor sau se amână o întâlnire, fiţi sigure că veţi primi o compensaţie astrală.

Scorpionii se pot bucura de această zi prin activităţi care să îi relaxeze. Indiferent dacă vreţi să ascultaţi muzică singuri sau să mergeţi la un concert cu prietenii, scopul principal este să vă distraţi, aşa că nu vă împotriviţi.

Şi Săgetătorii pot apela la grupul de prieteni dacă vor să se simtă bine. Dar în ceea ce vă priveşte pe voi ar trebui să aveţi un plan bine pus la punct.

Capricornii dau dovadă de mult romantism şi, în cele mai multe cazuri, vor fi răsplătiţi la fel. Cuplurile existente ar trebui să profite şi să facă ceva împreună, iar cei singuri să accepte chiar şi o întâlnire online.