Horoscopul zilei pentru 9 decembrie 2019. Prima zi a săptămânii aduce fluturi în stomac pentru cel puțin pentru trei zodii. O simplă conversație sau un schimb de priviri s-ar putea transforma rapid într-o poveste de iubire, dacă momentul nu este ratat.

Este o zi norocoasă în dragoste, pentru cei care au curajul să facă primul pas!

Articolul continua dupa recomandari

Horoscopul dragostei pentru 9 decembrie 2019 Săgetător

Mare atentie la deciziile luate astazi in privinta jobului, dragi SAGETATORI. Odata ce ati luat o hotarare, nu va mai fi cale de intoarcere.

Horoscopul dragostei pentru 9 decembrie 2019 Capricorn

CAPRICORNII incep sa nu mai fie atat de interesati de ceea ce fac la serviciu. Iar de asta poate fi de vina faptul ca... cineva le-a cam luat mintile.

Horoscopul dragostei pentru 9 decembrie 2019 Vărsător

VARSATORII primesc un ajutor de nadejde din partea unei persoane cu care nu au o relatie prea stransa. De aici, lucrurile se pot schimba intre ei.

Horoscopul dragostei pentru 9 decembrie 2019 Peşti

Ape usor tulburi pentru nativii PESTI. Poate fi doar confuzia inceputului de saptamana sau chiar sunt macinati de o problema.

Horoscopul dragostei pentru 9 decembrie 2019 Berbec

BERBECII se pot simti cu moralul la pamant. Trebuie sa isi aduca aminte de ce lucruri marete sunt capabili, pentru a merge mai departe.

Horoscopul dragostei pentru 9 decembrie 2019 Taur

TAURII simt nevoia de a controla fiecare situatie, din teama de neprevazut. Nu vor sa le scape ceva, iar asta e o atitudine foarte sanatoasa.

Horoscopul dragostei pentru 9 decembrie 2019 Gemeni

Vesti nu atat de bune avem pentru GEMENI. Acesti nativi ar putea avea parte de o tradare in dragoste sau din partea unui prieten.

Horoscopul dragostei pentru 9 decembrie 2019 Rac

RACII traiesc cu emotia asteptarii intreaga zi. Sunt pe punctul de a revedea pe cineva drag sau de a primi o veste extrem de importanta.

Horoscopul dragostei pentru 9 decembrie 2019 Leu

LEII isi incep ziua cu o energie fantastica! Incarcati cu atat de mult optimism, nimic nu are ce sa mearga rau pentru ei astazi.

Horoscopul dragostei pentru 9 decembrie 2019 Fecioară

Nativii FECIOARA incep sa aiba mici nesigurante in privinta partenerului. Il banuiesc de ceva, simt ca li se ascunde un lucru, insa nu au curaj sa ceara lamuriri.

Horoscopul dragostei pentru 9 decembrie2019 Balanţă

BALANTELE isi calculeaza fiecare pas in cariera si foarte bine fac. Astrele au previziuni foarte bune pentru ei din acest punct de vedere, in zilele ce urmeaza.

Horoscopul dragostei pentru 9 decembrie2019 Scorpion

SCORPIONII sunt mandri de o reusita si nu e persoana pe care sa o intalneasca astazi si sa nu i se laude cu asta. Ar putea starni si mici individii, barfe, cu acest lucru.