Horoscopul zilei 8 ianuarie 2019. Norocul este de partea Racilor astăzi, de parcă universul ar conspira să-i facă fericiți.

Nativii din această zodie vor avea o zi excelentă din punct de vedere sentimental.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscopul zilei 8 ianuarie 2019 Capricorn

Capricornii vor fi cam arţăgoşi astăzi. Motivul este oboseala acumulată în ultima vreme. Aşa că ar fi cazul să plece câteva zile într-o vacanţă.

Horoscopul zilei 8 ianuarie 2019 Vărsător

În schimb Vărsătorii se simt neglijaţi de persoana iubită, drept urmare, plătesc cu aceeaşi monedă. Cred ei că asta e soluţia, dar vor avea parte de o surpriză. Neplăcută!

Horoscopul zilei 8 ianuarie 2019 Pești

Pentru Peşti se anunţă o revedere emoţionantă, aşadar planurile lor se vor schimba radical pentru următoarele zile.

Horoscopul zilei 8 ianuarie 2019 Berbec

Berbecii sunt nevoiţi să pună piciorul în prag. Mai bine o problemă rezolvată la timp decât mii de discuţii contradictorii şi, evident, inutile.

Horoscopul zilei 8 ianuarie 2019 Taur

De discuţii au avut parte şi Taurii zilele trecute, şi i-a cam luat gura pe dinainte. Nu e timpul pierdut să îşi ceară iertare, un gest tandru sau un cadou frumos face cât o mie de cuvinte.

Horoscopul zilei 8 ianuarie 2019 Gemeni

Modul în care Gemenii se retrag astăzi în umbră are o conotaţie specială. Îşi asumă acest anonimat pentru a face puţină ordine în jurul lor.

Horoscopul zilei 8 ianuarie 2019 Rac

Racii vor fi luaţi prin surprindere de persoana iubită, poate vor pleca într-o vacanţă exotică sau vor ieşi la o cină romantică. Astăzi au noroc în plan sentimental dar şi la bani.

Horoscopul zilei 8 ianuarie 2019 Leu

Leii sunt gata de o nouă etapă a vieţii lor, atât în plan sentimental cât şi în cel al afacerilor. Au mult entuziasm şi reuşesc tot ce îşi propun.

Horoscopul zilei 8 ianuarie 2019 Fecioară

Zilele acestea s-ar putea ca Nativii zodiei Fecioară să întâlnească pe cineva care va fi foarte des în preajma lor şi cine ştie…poate o să iasă şi o idilă.

Horoscopul zilei 8 ianuarie 2019 Balanță

Nativii Balanţă se află în semnul dragostei. Cei singuri îşi vor întâlni sufletul pereche, iar cei implicaţi într-o relaţie este posibil să facă pasul cel mare.

Horoscopul zilei 8 ianuarie 2019 Scorpion

Dragi Scorpioni astăzi vă ocupaţi şi de voi, de sănătate, de felul în care arătaţi şi o să vă duceţi să practicaţi un sport de agrement.

Horoscopul zilei 8 ianuarie 2019 Săgetător

Iar Săgetătorii vor lăsa în urmă nişte chestiuni care îi impiedicau să se bucure de prezent. Pun mare preţ pe prietenie şi relatia cu partenerul de viaţă şi îi încântă micile detalii care fac diferenţa.