Horoscopul zilei 7 decembrie 2019. Se anunță o zi plină de evenimente pe plan personal, iar pentru unele zodii surprizele se vor ține lanț.

Pentru cei mai norocoși, ziua de sâmbătă va aduce o senzație de relaxare și calm, după ce unele probleme mai vechi își vor găsi în final soluția.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscopul zilei 7 decembrie 2019 Săgetător

Săgetătorii se folosesc de un as din mânecă pentru a atrage niște beneficii. Iar astrele țin cu ei și le aduc ce își doresc.

Horoscopul zilei 7 decembrie 2019 Capricorn

În mare formă sunt și Capricorn. Au scăpat în sfârșit de teama că nu pot controla totul. Sunt mult mai relaxați și văd viață cu alți ochi.

Horoscopul zilei 7 decembrie 2019 Vărsător

Vărsătorii se văd nevoiți să rezolve urgent niște probleme mai vechi, să achite niște datorii amânate. Astăzi vor sta numai pe drumuri.

Horoscopul zilei 7 decembrie 2019 Pești

Peștii, în schimb, sunt printre favoriții zodiacului. Scapă, în sfârșit, de o situație care le provoca mult stres, iar acum sunt liberi să își facă ce planuri își doresc.

Horoscopul zilei 7 decembrie 2019 Berbec

Berbecii pot fi răniți de indiferența celor din jur. Au făcut eforturi pentru cineva, iar această persoană nu le este recunoscătoare.

Horoscopul zilei 7 decembrie 2019 Taur

Taurii trebuie să se pregătească sufletește, pentru că ar putea primi o propunere cu mare greutate. Poate fi vorba chiar de o cerere în căsătorie.

Horoscopul zilei 7 decembrie 2019 Gemeni

Pe Gemeni îi așteaptă o zi complicată și în plan amoros și financiar. Vestea bună este că sunt șanse mari că totul să se termine cu o reușită însemnată.

Horoscopul zilei 7 decembrie 2019 Rac

Cele mai frumoase lucruri în viață vin atunci când te aștepți mai puțin, iar asta vor afla Racii pe pielea lor astăzi. Când credeau că viața lor a intrat în monontonie. va apărea ceva sau cineva care le va schimba traiectoria.

Horoscopul zilei 7 decembrie 2019 Leu

Dacă Leii pun ochii pe cineva, foarte greu va fi că acea persoană să reziste farmecelor lor. Se bucură de un succes fantastic la capitolul cuceriri.

Horoscopul zilei 7 decembrie 2019 Fecioară

Fecioarelor, în schimb, nimeni și nimic nu le va distrage atenția. Sunt puse pe făcut bani, pe planuri, pe proiecte și sunt decise să le ducă la sfârșit cât se poate de repede.

Horoscopul zilei 7 decembrie 2019 Balanță

O caltate excelență a Balanțelor este răbdarea. Și vor apela la asta că să înțeleagă nevoile și sentimentele unei persoane din jurul lor care suferă foarte mult.

Horoscopul zilei 7 decembrie 2019 Scorpion

Nu același lucru îl putem spune despre Scorpioni, nativi cărora le sare țandăra la cel mai mic fleac. Această atitudine nu le va aduce niciun beneficiu.