Horoscopul zilei de 5 ianuarie: pentru unele zodii se anunță o zi cu vești bune, primite în mod neașteptat. Alți nativi vor reuși, de asemenea, o achiție importantă sâmbătă.

Iată previziunile astrologice ale zilei de sâmbătă pentru toate zodiile:

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop Berbec

Nativii BERBEC sunt sfatuiti sa nu se intinda cu cheltuielile mai mult decat este cazul. E adevarat ca tentatii sunt la tot pasul, insa bugetul ar putea fi serios afectat.

Horoscop Taur

TAURII ar putea avea parte de mici critici in ce priveste planul profesional, insa nu vor pleca urechea la rautati astazi. De asemenea, se intrevede un mic castig.

Horoscop Gemeni

GEMENII pot fi surprinsi sa afle ca un proiect pe care l-au luat in gluma este unul chiar fructuos, lucru ce ii va face sa se implice tot mai mult de acum.

Horoscop Rac

O sincronizare perfecta intre nevoie si intamplare pentru RACI. O suma de bani le intra in buzunare chiar cand aveau mai mare nevoie.

Horoscop Leu

LEII au multe idei de pus in practica, stau mai greu insa cu mobilizarea, mai ales in aceste zile, dupa sarbatorile de iarna. Putin mai multa grija la sanatate nu ar strica, spun astrele.

Horoscop Fecioară

Fecioarele vor fi in culmea fericirii pentru ca vor primi o veste neasteptata de la superiorul lor.

Horoscop Balanță

Nativii BALANTA sunt cheltuitorii zodiacului. Cumpara lucruri care le fac cu ochiul pe moment, dar de care nu au nevoie si ar putea rereta achizitiile.

Horoscop Scorpion

Dragi SCORPIONI, nu are niciun sens sa despicati firul in patru, dupa ce ati facut o gafa la serviciu. Acceptati greseala si mergeti mai departe!

Horoscop Săgetător

De cumparaturi sunt preocupati si SAGETATORII. Fie vor face achizitii pentru ei sau pentru casa, cert este ca nu se vor uita la bani astazi.

Horoscop Capricorn

CAPRICORNII pot trai un nou inceput in cariera, iar emotiile si neincrederea de sine vin la pachet. Incercati sa nu va mai comparati cu ceilalti si veti reusi sa va acomodati rapid.

Horoscop Vărsător

VARSATORILOR le este apreciata spontaneitatea. Au o viteza de reactie foarte buna intr-o situatie delicata, iar asta le va aduce multe laude.

Horoscop Pești

Un mic castig se intrevede pentru PESTI. Au o perioada buna din punct de vedere financiar si reusesc sa se mentina pe linie pentru ca sunt si mai chibzuiti decat alti nativi.