Horoscopul zilei 3 octombrie 2018. E o zi în care se face simţită din plin prezenţa dragostei. Dar şi la serviciu lucrurile merg perfect, iar succesele profesionale nu întârzie să apară.

Horoscop 3 octombrie 2018 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

Berbecii, familişti convinşi, vor face totul pentru a-şi vedea apropiaţii mulţumiţi. Vor renunţa chiar şi la propriile dorinţe.

Horoscop 3 octombrie 2018 Taur

Taurii sunt mult prea încrezători în persoane care profită de bunătatea lor. O schimbare radicala de atitudine ar fi în favoarea lor.

Horoscop 3 octombrie 2018 Gemeni

Gemenii sunt siguri pe ei şi acest lucru se va reflecta în deciziile pe care le vor lua în plan familial.

Horoscop 3 octombrie 2018 Rac

Cei născuţi în zodia Rac sunt hotărâţi să meargă până la capăt pentru a obţine ceea e îşi doresc în plan profesional, iar astrele vor fi de partea lor.

Horoscop 3 octombrie 2018 Leu

Dragi Lei, chiar dacă pot apărea discuţii aprinse, să ştiţi că iubirea pluteşte  în aer. Aşadar astăzi este un prilej bun de a petrece timp cu persoana iubită.

Horoscop 3 octombrie 2018 Fecioară

Fecioarele sunt mult prea îngăduitoare şi riscă să fie percepute total greşit de către cei din jur. N-ar strica să fie mai autoritare. 

Horoscop 3 octombrie 2018 Balanţă

Balanţele duc lipsă de concentrare şi atenţie, tocmai de aceea activităţile de astăzi se vor desfăşura ceva mai greu.

Horoscop 3 octombrie 2018 Scorpion

Astăzi, anumite dovezi de loialitate din partea unui prieten vor fi extrem de benefice pentru voi, dragi Scorpioni, deoarece se pare că aţi trecut prin situaţii delicate în ultima vreme.

Horoscop 3 octombrie 2018 Săgetător

Săgetătorii ar trebui să se oprească din tumultul vieţii cotidiene şi să se gândească numai la realizările de până acum. Concluziile obţinute astăzi îi vor ajuta să privească viaţa cu alţi ochi.

Horoscop 3 octombrie 2018 Capricorn

Pentru Capricorni se vor ivi câteva călătorii pe distanţe scurte, fie în vizită la cei apropiaţi, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale.

Horoscop 3 octombrie 2018 Vărsător

Dragi Vărsători, capitolul amoros vă dă bătăi de cap. Aveţi nevoie de afecţiunea celor dragi şi de gesturi tandre. Dar se pare că cei dragi vouă au cu totul alte treburi de rezolvat.

Horoscop 3 octombrie 2018 Peşti

Nativii zodiei Peşti sunt foarte comozi astăzi, nu fac nimic din ceea ce ar putea să îi suprasolicite. Aleg să se odihnească şi atât.