Taurii parca sunt mai comozi ca niciodata. Aproape ca nu vor sa miste un deget astazi, vor sa se relaxeze la maximum, dupa febra de sarbatori.

Gemenii reusesc sa transmita tuturor o energie fantastica. Se bucura de sfarsitul de saptamana, chiar daca. ii macina ceva probleme profesionale.

Articolul continua dupa recomandari

Racii lupta pentru un ideal, pentru un vis de la care nu isi pot lua gandul, iar ambitia pe care o au i-ar putea duce la culmi foarte inalte.

Nativii Leu sunt ca un burete atunci cand vine vorba de a. intelege starea si problemele celoralti, carora le sunt umar de sprijin in orice obstacol.

Pentru Fecioare nu exista astazi decat distractie si aventura. Parca nu le ajunge timpul liber pentru cat de multe vor sa fac. Fie pentru ei, fie pentru persoana iubita sau cei dragi.

Pe langa caldura unei familii iubitoare, ce veste mai buna pot primi astazi Balanţele, decat cea a unui castig extraordinar, pe care l-au tot asteptat.

Pentru Scorpioni. sarbatorile s-ar pytea sa vina cu vesti ceva mai neplacute. Este foarte posibil sa afle despre o tradare in dragoste.

Cea mai mare dorinta a Săgetătorilor este sa lase macar o zi stresul deoparte si sa se relaxeze departe de orice inseamna responsabilitati. Astazi, e vorba doar despre asta.

Este o zi perfecta pentru ca nativii Capricorn sa reia legaturile pierdute cu cei care le fac viata mai frumoasa. Astazi e despre revederi pline de emotie.

O parte dintre nativii Vărsător, prin prisma evenimentelor la care pot lua parte de sarbatori, pot cunoaste oameni foarte interesanti si sa stabileasca o legatura fructuosa cu acestia.

Pentru Peşti, aceasta zi este despre a petrece clipe numai cu persoana iubita, poate si pentru ca au pierdut mult timp doar pentru ei doi in ultima vreme.

Si Berbecii se numara printre favoritii astrelor, pentru ca sarbatorile le aduc multa voie buna, stare de spirit la cote maxime si clipele in sanul familiei dupa care au tot tanjit.