Peştii au şanse mari să plece într-o excursie memorabilă. Asta dacă nu lăsaţi micile neînţelegeri cu partenerul de viaţă să vă strice buna dispoziţie.

Nimic nu stă în calea unui Berbec îndrăgostit. Cei aflaţi într-o relaţie vor trece peste orice obstacole, iar cei singuri sunt predispuşi la iubire şi vor face orice să o găsească.

Articolul continua dupa recomandari

Taurii emană o energie foarte bună pentru cei din jur şi vor fi, ca de obicei, în centrul atenţiei, iar cei care vreţi să faceţi investiţii, astrele vă sfătuiesc să mai aşteptaţi.

Gemenii ar trebui să se detaşeze de tot ce le provoacă disconfort. Concentraţi-vă pe nevoile şi dorinţele voastre măcar în weekend.

Racii pot relua astăzi legătura cu persoane cu care nu au mai vorbit de mult. Veţi clarifica aspecte importante, iar asta vă poate aduce surprize plăcute în a doua parte a zilei.

Leii ar trebui să înceapă un proiect la care se gândesc în ultimul timp. Contextul este unul favorabil dacă nu uitaţi să vă folosiţi la maxim imaginaţia.

Nativii Fecioară simt că este momentul pentru o schimbare. Sunteţi foarte bine pregătiţi pe plan profesional aşa că fiţi curajoşi.

O atmosferă conflictuală le-ar putea acapara Balanţelor prima parte a zilei. Lucrurile se vor rezolva pe parcurs, dacă apelaţi la raţiunea caracteristică vouă.

Scorpionii sunt foarte bine aspectaţi pe plan financiar aşa că astăzi vor rezolva orice probleme legate de bani şi iubirea se va strecura printre activităţi încă de dimineaţă.

Pentru Săgetători, distracţia este nelipsită, iar pentru cei care lucrează astăzi comunicarea se ridică la cote înalte mai ales în relaţia cu superiorii.

Nativii Capricorn vor resimţi toate orele de muncă, aşa că astrele vă recomandă să amânaţi orice activitate obositoare şi să vă odihniţi.

Vărsătorii care aşteaptă o veste importantă legată de job o vor primi. Indiferent de răspuns, nu uitaţi de cei dragi.