Horoscopul zilei de 21 februarie: astrele anunță o zi cu rezultate neașteptate pentru mai multe zodii. În plan profesional mai ales, este momentul de a culege roadele binemeritate, după eforturile depuse în ultima vreme.

Iată previziunile astrologice ale zilei pentru toate zodiile.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop Berbec

Berbecii vor rezolva niste chestiuni care le dau batai de cap de ceva vreme. Sunt pusi pe fapte mari si vor finaliza o multime de treburi intr-o singura zi.

Horoscop Taur

Taurii vor avea multe lucruri de rezolvat astazi si vor cheltuiti timp si bani. Cine stie poate un prieten o sa le intinda o mana de ajutor, pentru a merge la sigur. 

Horoscop Gemeni

Dragi Gemeni, aveţi un mare simţ al dreptăţii, sunteţi sociabili, dar apar ceva probleme la locul de muncă. Încercaţi să nu plecaţi urechea la ce spun alţii şi mergeţi înainte orice s-ar întâmpla.

Horoscop Rac

Nu se intampla des ca voi dragi Raci sa castigati ceva cu munca putina, insa azi este cazul. Nu va puneti prea multe intrebari, ci bucurati-va de ceea ce vi se ofera.

Horoscop Leu

Leii s-au lăsat uşor demoralizaţi în ultimul timp, dar a venit momentul realizărilor. Încă puţină răbdare.

Horoscop Fecioară

Fecioarele vor fi un zâmbet toată ziua. Un proiect la care au muncit pe brânci în ultima vreme se încheie aşa cum sperau.

Horoscop Balanță

Balantele au noroc pe toate planurile. Mai întâi primesc câteva laude binemeritate, iar situaţia profesională se va schimba, curând, în bine

Horoscop Scorpion

Scorpionii ar face bine să se odihneasca şi să sa se gândeasca serios la relaţiile şi situaţiile în care sunt implicati. 

Horoscop Săgetători

Pentru voi, dragi Sagetatori, ziua începe foarte bine. Încă de la primele ore primiţi veşti legate de rezultatele muncii depuse în ultimul timp. O sumă frumoasă de bani vă intră în cont sau vă alegeţi cu o promovare.

Horoscop Capricorn

Moment favorabil si pentru voi dragi Capricorni dacă v-aţi propus să începeţi o activitate nouă care implică multă responsabilitate. Farmecul personal şi intuiţia sunt de partea voastră.

Horoscop Vărsător

Iar Varsatorii reusesc sa traca peste un hop de care se temeau. Primesc ajutor din partea unei persoane pe care se pot baza in orice situatie.

Horoscop Pești

Pentru Pesti nu este o zi potrivita pentru discutii in contradictoriu. Exista insa si o parte buna: este posibil ca acesti nativi sa primeasca niste bani sau o mostenire.