Dragostea pluteşte în aer astăzi pentru nativii Berbec. Astrele anunţă o perioadă excelentă în plan sentimental pentru ei.

Balanţele vor lega astăzi noi prietenii cu persoane la care nu s-ar fi gândit niciodată. Chiar dacă simt că nu sunt pe aceeaşi lungime de undă, o discuţie sinceră le poate arăta că au şi puncte în comun.

Articolul continua dupa recomandari

O întâlnire importantă de serviciu le poate da peste cap tot programul nativilor Scorpion. Stresul se adună şi cel mai bine ar fi să găsească un pic de timp şi pentru ei.

Săgetătorii se vor bucura de aprecierea celor dragi pentru felul în care au gestionat problemele casnice din ultimele zile.

Capricornii vor avea parte de ceva situaţii tensionate. Din păcate, cu greu îşi vor păstra calmul.

Dragi Vărsători o zi plină de întâlniri cu oameni interesanţi se anunţă astăzi pentru voi. Oameni care sunt dispuşi să vă împărtăşească din experienţa lor de viaţă.

Peştii vor avea cheltuieli mari în perioada asta, poate vor face nişte achiziţii scumpe sau se pregătesc de o nuntă, un botez.

Pentru Berbeci relaţia sentimentală devine din ce în ce mai armonioasă, iar cei care sunt singuri…astăzi îşi vor găsi sufletul pereche.

Taurii ar trebui să alunge stresul şi problemele şi să vadă partea plină a paharului. Au destule motive de bucurie.

Gemenii vor soluţiona o problemă care ţine de o locuinţă pe care vor să o vândă sau să o cumpere şi pot primi ajutor de la bancă.

Racii sunt mai motivaţi ca niciodată să doboare un record personal. Chiar dacă nu au spus nimănui despre asta, ei au obiective bine definite.

Leii vor avea parte de o zi plină de provocări şi au posibilitatea să îşi arate calităţile. Seara aduce bucurie şi relaxare alături de cei dragi.

E posibil ca Fecioarele să întâlnească pe cineva de care să se simtă atrase sufleteşte şi poate fi marea lor dragoste.