Pentru nativii Capricorn weekend-ul continuă. Se pare ca aceşti nativi nu au avut suficient timp pentru a sta cu familia, aşadar îşi vor dedica ziua acestora. 

Balanţele vor face faţă cu brio tuturor cheltuielilor, chiar şi celor neprevăzute. O atitudine optimistă şi încrezătoare va fi sursa găsirii soluţiilor adecvate.

Articolul continua dupa recomandari

Cu mult entuziasm Scorpionii reuşesc să termine toate sarcinile de la locul de muncă. Sunt energici şi parcă nimic nu se poate pune în calea fericirii lor.

Entuziasmul este cuvântul de ordine astăzi pentru Săgetători. O ieşire cu prietenii însoţită de un câştig financiar vor face ca ziua să fie una memorabilă.

Dragi Capricorni dispuneţi de câteva ore libere şi planificaţi o ieşire în oraş cu cei dragi. Se vor bucura de prezenţa voastră pentru că în ultima perioadă v-aţi dedicat tot timpul carierei.

Pentru Vărsători se anunţă o zi bună pentru a face planuri. Atât la locul de muncă, cât şi acasă, ceea ce îi va ajuta să se elibreze puţin în perioada următoare.

Firi perfecţioniste de fel, nativii zodiei Peşti se vor lăsa pradă unei nebunii de moment. Şi bine vor face pentru că vor avea parte de experiente inedite pe care nu le vor uita.

Berbecii vor avea parte de o surpriză în plan financiar. Se aşteptau la un mic bonus din partea şefilor, dar nu la o sumă consistentă, aşa că astăzi vor pleca acasă cu zâmbetul pe buze.

Ideile ingenioase vă vor salva şi astăzi dragi Tauri. Veţi deveni un erou în faţa colegilor după ce rezolvaţi o problemă într-un proiect ce părea pierdut.

Greu de crezut, însp Gemenii acceptp alegerile persoanei iubite. Şi bine fac. Deciziile luate împreună o sa le aducă o sumă consistentă de bani.

Dragi Raci partenerul de cuplu ocupă un rol important în viaţa voastră în această perioadă. Îi pregătiţi o surpriză ca să vă demonstraţi încă o dată sentimentele puternice.

Pentru Lei se anunţă o întâlnire de suflet şi pot afla noutăţi care îi vor duce mai aproape de o logodnă sau chiar de o căsătorie.

Fecioarele se vor dedica trup şi suflet familiei, iar tot ceea ce vor câştiga astăzi investesc în obiecte folositoare casei şi familiei lor.