Să începem cu Vărsătorii care trebuie să îşi apere sursele de energie. Învăţaţi să puneţi limite în ceea ce priveşte munca, dar şi banii.

Săptămâna aceasta aveţi tendinţa să cheltuiţi prea mult, mai ales pe fond emoţional - am putea spune. Dacă un prieten vă cere bani, fiţi siguri că nu îi veţi mai primi înapoi.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru Peşti romantismul se ridică la cote înalte. Sunteţi creativi şi veţi lua decizii bune dacă vă bazaţi pe intuiţie, iar perioada aceasta comunicaţi foarte bine chiar şi cu cele mai complicate persoane.

Nativii Berbec îşi vor da seama săptămâna aceasta ce îşi doresc cu adevărat. Mai mult de atât, veţi reuşi să intuiţi paşii celor din jur, însă, mare atenţie la conexiunile cu străinătatea. Mai ales la cele amoroase, pentru că partenerul s-ar putea să nu joace corect.

Taurii, în schimb, sunt foarte bine susţinuţi în dragoste şi în vindecare emoţională. Mai ales pe plan familial puteţi face un salt semnificativ. Este o săptămână bună să semnaţi contracte şi să vă reorganizaţi viaţa, aşa că nu ezitaţi.

Gemenii sunt predispuşi la conflicte, mai ales în familie. S-ar putea să spuneţi ceva ce îi va deranja pe cei dragi, însă, nu vă simţiţi vinovaţi pentru alegerile voastre. Partea bună este că în aceste zile sunteţi susţinuţi pentru schimbări de job sau domiciliu, mutări şi investiţii.

Iar Racii primesc veşti bune pe plan sentimental. Fie că vorbim de o fostă iubire sau de una nouă, lucrurile înaintează destul de repede. Mare atenţie, însă, la posibile conflicte pe care le puteţi isca din cauza manierei în care abordaţi lucrurile.

Despre Lei, cum stau Fecioarele la capitolul întâlniri, dar şi restul zodilor, vă spun după publicitate. 

Continuăm horoscopul săptămânal cu nativii Leu. Aveţi de luat decizii majore privind o mutare sau chestiuni familiale. Important este să nu vă suprasolicitaţi, pentru că aveţi tendinţa vă sacrificaţi propria sănătatate până la epuizare.

Fecioarele stau foarte bine la capitolul întâlniri. Aici vorbim mai mult de cele singure, care ar trebui să caute iubirea săptămâna aceasta. Şi pe plan financiar lucrurile merg excelent, iar noile afaceri se vor dovedi profitabile.

Perioada aceasta Balanţele vor mai sensibile şi mai empatice decât de obicei. Mare atenţie în faţa cui vă arătaţi această latură. Dar cel mai bun aspect ar fi... seducţia. Efectiv, îi veţi hiptoniza pe cei din jur cu gesturile voastre.

Scorpionii au o dorinţă de afirmare foarte mare, însă, asta le-ar putea întuneca judecata. Feriţi-vă de compromisuri şi încercaţi să fiţi cât mai altruişti.

Săptămâna aceasta Săgetătorii nu ar trebui să semneze contracte şi nici să dea răspunsuri clare, fie ele pozitive sau negative. Exploraţi-vă creativitatea, iar cei care aveţi examene fiţi siguri că le veţi trece cu brio.

Iar Capricornii care vor să se reinventeze o pot face tinzând spre obiective mai înalte. Relaţionarea şi comunicarea sunt punctele voastre forte, aşa că nu vă temeţi dacă aveţi de semnat contracte.

Acestea au fost previziunile săptămânale, nu uitaţi - pe 9 februarie este lună plină, iar acţiunile noastre de acum le vor influenţa pe cele când Mercur va fi retrograd.