Începem cu nativii Săgetător care astăzi îşi pot pierde foarte uşor interesul. Mai ales când vine vorba de viaţa profesională. Dacă nu sunteţi mulţumiţi de actualul job, este momentul perfect să vă gândiţi la o schimbare.

Corectitudinea este omniprezentă în orice decizie a Capricornilor. În schimb astăzi, astrele vă recomandă să luaţi în calcul şi scurtăturile spre succes.

Articolul continua dupa recomandari

Răbdarea nu este punctul forte al Vărsătorilor. În special cei care aveţi un şef nu tocmai pe placul vostru, tindeţi să vă exprimaţi cam mult, iar asta vă poate aduce o bliă neagră.

Peştii nu prea ţin cont de părerile celor din jur. Încercaţi să fiţi mai maleabili şi să vedeţi lucrurile dintr-o perspectivă nouă - poate veţi fi surprinşi.

Când un Berbec este entuzismat oricine îşi poate da seama. Totuşi, ar fi bine să păstraţi lucurile bune doar pentru voi. Cel puţin până visurile voastre se materializează.

Nici Taurii nu ar trebui să împărtăşească prea multe, însă, în cazul lor ne referim la păreri. Tindeţi să fiţi prea duri, iar criticile voastre îi vor răni pe cei dragi.

Gemenii au o zi foarte bună în care vor petrece timp alături de persoana iubită. Cu alte cuvinte, dragostea le bate la uşă în special nativilor singuri.

Echilibrul este cuvântu-cheie pentru Raci. Pasiunea pe care o aveţi pentru munca voastră este de admirat, însă, nu faceţi greşeală să vă extenuaţi. Asta ar putea să anuleze orice lucru bun.

Leii vor fi un fel de dictatori azi. Le veţi da ordine tuturor astfel încât lucrurile să meargă conform planului, dar cel mai important este cum o faceţi. Fiţi calmi chiar şi cu cei care vă enervează.

Fecioarele vor fi puse în situaţii neprevăzute. Mai mult de atât, asta ar putea implica un compromis pe care nu sunteţi sigure dacă să-l acceptaţi. Gândiţi-vă la scopul final şi alegeţi.

Nativii Balanţă pot afla o veste importantă care implică familia. Fie despre o logodnă, o sarcină sau o relocare. Iar asta vă poate da idei în viaţa de cuplu.

Iar Scorpionii debordează de energie. Un lucru excelent pentru persoanele care vă înconjoară. Tocmai de aceea veţi fi gazda perfectă a unei petreceri.