Dragi Fecioare, vreti sa intrati in gratiile unui sef, insa nu efortul peste masura va va duce acolo, ci doar putin mai multa disciplina. Este de ajuns ca cineva doar sa le vorbeasca Balanţelor de un plan de vacanta, ca acesti nativi se si vad cu bagajele la usa.

La polul opus, Scorpionii au o putere de munca nestavilita care ii ajuta sa se mentina pe primul loc in echipa de la serviciu.

Articolul continua dupa recomandari

Săgetătorilor le poate lua ceva timp sa se obisnuiasca cu niste noutati in plan profesional, insa intr-un final o vor face cu brio.

O zi de luni grea din cale afara pentru Capricorni. Cu chiu, cu vai, se vor obisnui cu ideea ca este abia inceputul saptamanii.

Vărsătorii sunt parca mai atenti ca niciodata la sarcini pe care pana acum le faceau cu ochii inchisi.

Peştii incep sa fie perfectionisti si aspri cu ei insisi atunci cand nu le iese ceva. Exigenta cu propria persoana ii poate influenta si pe cei din jur.

Berbecii au de luat niste decizii fulger in cariera lor, pentru care ar face bine sa consulte parerea celor cu mai multa experienta.

Vesti bune in plan profesional pentru Tauri. O marire de salariu sau o propunere tentanta de colaborare le-ar putea face ziua perfecta.

Iar nativii Gemenii isi exercita abilitatile de negociatori si pot avea o mare surpriza sa descopere cat de priceputi sunt la asta.

Racii isi pun mari sperante intr-un proiect nascut dintr-o pasiune a lor si daca respecta cu strictete un plan, au si snase mari de reusita.

Leilor le va fi foarte greu sa lucreze astazi in echipa, mai ales cand au impresia ca parerea lor este mai buna decat a oricui.