Horoscopul dragostei pentru 28 noiembrie 2019. Sunt şanse foarte mari ca unii nativi să întâlnească o persoană cu care să rezoneze pe plan emoţional aşa cum nu li s-a întâmplat de mult timp. Vă puteţi îndrăgosti la prima vedere, iar astrele vă susţin.

Cu toate astea, astrele vă sfătuiesc să nu luaţi decizii bazate pe sentimente, fără a le trece şi prin filtrul raţiunii!

Articolul continua dupa recomandari

Horoscopul dragostei pentru 28 noiembrie 2019 Săgetător

Este momentul pe care SĂGETĂTORII îl aşteptau de foarte mult timp. E ziua în care vă veţi pune ordine în viaţă şi în gânduri şi veţi clarifica toate neînţelegerile cu prietenii.

Horoscopul dragostei pentru 28 noiembrie 2019 Capricorn

O persoană din anturajul CAPRICORNILOR va avea nevoie de cineva pe care să se poată baza. Sunteţi cu adevărat prieteni dacă o ascultaţi şi îi oferiţi un umăr pe care să plângă.

Horoscopul dragostei pentru 28 noiembrie 2019 Vărsător

VĂRSĂTORII, de cele mai multe, sunt persoane tăcute dacă nu consideră necesară intevenţia lor. Astăzi însă, veţi vorbi neîncetat şi vă veţi simţi să împărtăşiţi toate criticile.

Horoscopul dragostei pentru 28 noiembrie 2019 Peşti

După ce vor termina cu treburile de ordin profesional, PEŞTII se vor ocupa şi de viaţa lor personală. Familia va fi pe primul loc, aşa că pregătiţi şi câteva surprize.

Horoscopul dragostei pentru 28 noiembrie 2019 Berbec

Relaţia de iubire a BERBECILOR are momentele ei bune şi cele mai bune puţin bune, fericite şi tensionate. Astăzi este important să nu lăsaţi o mică dispută să stea în calea viitorului vostru.

Horoscopul dragostei pentru 28 noiembrie 2019 Taur

TAURII se vor simţi mândri şi... au de ce. Totul vă merge strună la job, însă, nu vă te umflaţi în pene şi nu uitaţi de bunul-simţ. Iar laudele excesive încercaţi să le temoeraţi.

Horoscopul dragostei pentru 28 noiembrie 2019 Gemeni

Oricât de mult ar încerca GEMENII să ignore gândul de a călători, le vine în minte din ce în ce mai des. Nu contează că nu aveţi nimic planificat, cumpăraţi un bilet de avion şi cooptaţi pe cineva.

Horoscopul dragostei pentru 28 noiembrie 2019 Rac

Sunt şanse foarte mari ca RACII să întâlnească o persoană cu care să rezoneze pe plan emoţional aşa cum nu li s-a întâmplat de mult timp. Vă puteţi îndrăgosti la prima vedere, iar astrele vă susţin.

Horoscopul dragostei pentru 28 noiembrie 2019 Leu

Fiecare persoană are o abilitate, iar LEII demonstrează că sunt buni în a acţiona, fără prea multe discuţii. Nu sunteţi persoana vorbăreaţă de care ceilaţi au nevoie, dar veţi duce totul la bun sfârşit.

Horoscopul dragostei pentru 28 noiembrie 2019 Fecioară

FECIOARELE sunt cu totul absorbite de alte tărâmuri şi vor să se decontecteze de la realitate. După serviciu, cea mai bună relaxare este alături de prieteni.

Horoscopul dragostei pentru 28 noiembrie 2019 Balanţă

BALANŢELE tind să dea explicaţii pentru orice fac şi pentru tot ce se întâmplă în jurul lor. Asta, poate, din cauză că au fost mult prea tăcute în ultima vreme, dar luaţi-vă timpul de care aveţi nevoie ca să reflectaţi.

Horoscopul dragostei pentru 28 noiembrie 2019 Scorpion

Iar SCORPIONII, cu toate că ştiu să citească repede o persoană, este posibil ca azi să se înşele. Astrele vă sfătuiesc să nu luaţi decizii bazate pe sentimente, fără a le trece şi prin filtrul raţiunii.