Horoscop dragoste 9 noiembrie 2018. O viață personală fericită înseamnă și reușite în plan profesional.

Așa că, dragi scorpioni, încercați să va rezolvați problemele cu partenerul, altfel riscați că supărările de acasă să va afecteze pe toate planurile.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 9 noiembrie 2018 Săgetător

SAGETATORII se gândesc să se implice în tot felul de activități de recreere, însă vor să o facă de unii singuri, lucru care ar putea crea suspiciuni în cuplu. Independența lor e deseori supărătoare, așa că trebuie să se mai gândească și la ceilalți.

Horoscop dragoste 9 noiembrie 2018 Capricorn

CAPRICORNII ar face bine să nu grăbească lucrurile în relația lor, pentru că ar putea lua o turnură nefavorabilă. Își fac scenarii despre cum ar trebui să decurgă lucrurile și reacționează deplasat dacă nu iese totul cum vor ei.

Horoscop dragoste 9 noiembrie 2018 Vărsător

Nativii VĂRSĂTOR așteaptă weekendul mai mult că niciodată. Niște planuri în doi pe care le-au tot amânat își găsesc acum locul în agenda lor. Poate fi vorba de o excursie în doi, în care relația lor va deveni mai strânsă.

Horoscop dragoste 9 noiembrie 2018 Pești

PEȘTII sunt cuprinși de niște gânduri care le pot lua atenția de la partenerul de viață. O veste auzită i-a cam supărat și încă nu se pot deschide în față persoanei iubite.

Horoscop dragoste 9 noiembrie 2018 Berbeci

Puțină instabilitate în viață amoroasă a BERBECILOR. Simt nevoia de independența și pot alege să se detașeze pentru o vreme de persoană iubita.

Horoscop dragoste 9 noiembrie 2018 Taur

Chiar dacă nu sună a fi cea mai bună idee, TAURII ar trebui să evite astăzi rezolvarea unor probleme în cuplu. Sunt sfătuiți să lase lucrurile să se întâmple și să nu intervină prea mult.

Horoscop dragoste 9 noiembrie 2018 Gemeni

GEMENII sunt ispitiți de o persoană de sex opus care le ia puțin gândul de la partenerul de viață. Sunt tentați chiar să accepte o întâlnire și li se recomandă să evite locurile unde lucrurile ar putea scapa de sub control.

Horoscop dragoste 9 noiembrie 2018 Rac

RACII pun piciorul în prag și inițiază o discuție serioasă cu persoană iubita. Relația lor poate trece printr-o perioada de confuzie, în care niciunul nu știe încotro se îndreaptă lucrurile.

Horoscop dragoste 9 noiembrie 2018 Leu

LEII nu pot stă fără adrenalină, așa că au nevoie de un partener pe măsură. Le pot da un test partenerului astăzi, pentru a vedea cât de departe poate merge acesta în provocări.

Horoscop dragoste 9 noiembrie 2018 Fecioară

Nativii FECIOARĂ pică într-o ușoară melancolie, dar au noroc să aibă alturi oameni pozitivi, plini de energie. Sunt sfătuiți să da curs unei invitații la o petrecere, unde e foarte posibil că cineva să le atragă atenția.

Horoscop dragoste 9 noiembrie 2018 Balanță

Un coleg de muncă le-ar putea face ochi dulci BALANȚELOR. Iar dacă vorbim de nativii singuri, astrele îi sfătuiesc pe aceștia să nu își pună bariere și să răspundă abordării cu inima deschisă.