Horoscop dragoste 22 iulie 2019. Un început de săptămână perfect, din punct de vedere amoros. O veste bună face ca dorinţele mai demult exprimate să fie împlinite astăzi.

Horoscop dragoste 22 iulie 2019 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

Berbecii au o ambitie cum rar se intalneste. Cand le intra ceva in cap, nu se lasa pana cand nu isi duc la capat ideea. Totusi, nu le-ar strica mai multa odihna.

Horoscop dragoste 22 iulie 2019 Taur

Dragi Tauri ati intrat intr-o perioada foarte romantica. Vreti sa stati mai mult cu partenerul de viata si puneti la cale ceva special pentru el. O sa ramana cu o parere extrem de buna despre tot ceea ce ati facut.

Horoscop dragoste 22 iulie 2019 Gemeni

Iar Gemenii sunt visători şi uită de toate problemele. Nu-i un lucru rău, dar vor fi nevoiţi să revină cu picioarele pe pământ atunci când persoana iubită le cere ajutorul.

Horoscop dragoste 22 iulie 2019 Rac

Racii nu greşesc atunci când  spun că sunt cei mai norocoşi nativi în dragoste. Astăzi ar putea avea parte de gesturi pline de afecţiune din partea persoanei iubite.

Horoscop dragoste 22 iulie 2019 Leu

Bună dispoziţia e cuvântul zilei pentru Lei. Vor avea parte doar de evenimente favorabile!

Horoscop dragoste 22 iulie 2019 Fecioară

Fecioarele vor avea astazi ocazia sa vorbeasca  deschis cu fiinta iubita despre o chestiune care le-ar putea face viata mai frumoasa.

Horoscop dragoste 22 iulie 2019 Balanţă

Desi Balantele parcurg o perioada favorabila in plan sentimental, azi au tendinta de-a exagera. Tocmai din acest motiv risca sa creeze tensiuni in relatia cu persoana iubita.

Horoscop dragoste 22 iulie 2019 Scorpion

Scorpionii posibil să întâlnească o persoană nouă, care îi va fascina! Totuşi e indicat să-şi ţină entuziasmul în frâu şi dacă sunt într-o relaţie să se ascundă şi în gaura de şarpe.

Horoscop dragoste 22 iulie 2019 Săgetător

Săgetătorii ar putea fi  foarte sensibili. Un singur comentariu neobişnuit, i-ar putea face să aibă parte de o avalanşă de emoţii negative.

Horoscop dragoste 22 iulie 2019 Capricorn

Capricornii se vor focusa pe plăcerile simple, cum ar fi timpul petrecut alături de cei dragi! Astăzi posibil să realizeze că nu doar lucrurile costisitoare le pot aduce fericirea.

Horoscop dragoste 22 iulie 2019 Vărsător

In a doua parte a zilei, o veste in legatura cu relatia sentimenta v-ar putea pune pe ganduri dragi Varsatori. Va recomandam sa va ascultati intuitia si sa nu va grabiti sa trageti concluzii.

Horoscop dragoste 22 iulie 2019 Peşti

Astazi Pestii se simt neglijati si singuri, sau poate ca in ultima vreme au fost nevoiti sa se ocupe numai de ceilalti si au uitat de propriile dorinte.