Nativii Rac pot primi a doua sansa de a face impresie buna cuiva si e musai sa nu o rateze, pentru ca ar putea avea multe de castigat,

Principala preocupare a Leilor astazi este aparenta, cum sunt perceputi, ce cred ceilalti despre ei. Putina relaxare si detasare le recomanda astrele.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru Fecioare este o zi dedicata familiei, recunostintei si iubirii. Niste situatii complicate iau sfarsit pentru ei si se bucura de liniste.

Relatia de cuplu Balanţelor poate intra intr-o noua etapa, mult mai serioasa si matura si se pot lua decizii importante de aici.

Scorpionii sunt nostalgici, visatori. Ceva le aduce aminte de o persoana foarte draga din trecut si ar putea suspina indelung cu gandul la ea.

Săgetătorii se trezesc cam morocanosi si nimeni nu le intra in voie. Ce noroc ca o veste buna in jurul serii ii va scoate din aceast stare.

Capricornii tind sa dea vina pe partener pentru o situatie tensionata intre ei doi, in loc sa poarte o discutie deschisa despre ce se intampla.

Pe Vărsători i-ar putea supara cineva care nu tine cont de sfaturile lor, facandu-i astfel sa simta ca nu sunt luati in seama.

Pe nativii Peşti ii poate astepta o reintalnire cu scantei cu o persoana pentru care au avut sentimente profunde in trecut si cu care nu au incheiat definitiv povestea.

Berbecii ar putea simti nevoia sa se izoleze de ceilalti, sa petreaca un timp singuri, dupa o mica dezamagire.

Dragi Tauri, ati face bine sa acceptati ceea ce nu puteti schimba, in loc sa va stresati atat de tare cautand o solutie care nu exista.

Gemenii tind sa isi faca planuri cu cineva care nu prea are timp pentru ei. Risca sa sufere daca insista sa se apropie de aceasta persoana.