Horoscop dragoste 18 ianuarie 2019. O întâlnire de neuitat va avea loc astăzi şi ea poate aduce o mărturisire. Noapte se poate încheia cu artificii.

Horoscop dragoste 18 ianuarie 2019 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

BERBECII trec printr-o... criza existentiala. Mediteaza asupra multor aspecte din viata lor si se gandesc la ce le lipseste pentru a fi fericiti. 

Horoscop dragoste 18 ianuarie 2019 Taur

O veste mai putin placuta legata de cineva din familie nu ii va lasa pe TAURI sa se bucure de aceasta zi. Vizita cuiva in jurul serii le va imbunatati starea de spirit.

Horoscop dragoste 18 ianuarie 2019 Gemeni

GEMENII, in schimb au o zi mult mai buna de atat. Starea lor de bine este contagioasa, iar zambetul necontenit ar putea avea legatura cu aparitia cuiva special in viata lor.

Horoscop dragoste 18 ianuarie 2019 Rac

Dragi RACI, nu lasati emotiile sa puna stapanire cu totul pe voi astazi. Un eveniment recent va copleseste si nu va mai sta mintea la altceva.

Horoscop dragoste 18 ianuarie 2019 Leu

LEII sarbatoresc in doi un moment special. Poate fi vorba de o aniversare sau de un eveniment care sa le marcheze relatia. Unii nativi s-ar putea gandi chiar la pasul cel mare. 

Horoscop dragoste 18 ianuarie 2019 Fecioară

Mare atentie la ce prieteni v-ati facut in ultima vreme, dragi FECIOARE, pentru ca cineva ar putea incerca sa bage intriga intre voi si persoana iubita.

Horoscop dragoste 18 ianuarie 2019 Balanţă

BALANTELE sunt umarul de sprijin pentru un prieten drag care trece prin momente foarte grele. Ajutorul li se va intoarce inzecit, spun astrele.

Horoscop dragoste 18 ianuarie 2019 Scorpion

Daca unii nativi isi fac planuri de casatorie, SCORPIONII pun piciorul in prag si ii cer persoanei iubite sa ia mai repede o decizie cu privire la viitorul relatiei. Partenerul s-ar putea simti insa presat de rugaminti. 

Horoscop dragoste 18 ianuarie 2019 Săgetător

SAGETATORII ar putea lua parte la un eveniment unde sa ii eclipseze pe toti in jur. Astrele le rezerva sansa unei intalniri pe care nu o vor uita usor. 

Horoscop dragoste 18 ianuarie 2019 Capricorn

Dragi CAPRICORNI, sunteti tentati sa apelati la trucuri si la viclenie pentru a obtine niste informatii sau chiar niste bunuri. Astrele va recomanda putin mai multa atentie la marturisiri.

Horoscop dragoste 18 ianuarie 2019 Vărsător

VARSATORII fac impresie foarte buna printre cei din jur, dupa ce vor face niste sacrificii pentru un prieten, intr-o situatie delicata.

Horoscop dragoste 18 ianuarie 2019 Peşti

PESTII traiesc o zi numai buna pentru relaxare si detasare de tot ce i-a tinut in priza pana acum. O scurta calatorie este cea mai buna idee pentru weekendul ce vine.