Horocop dragoste 17 iunie 2019. Zeul iubirii e darnic astăzi şi nu trimite doar spre tine săgeţi, şi persoana dorită e victima lui. Se naşte o idilă.

Horocop dragoste 17 iunie 2019 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

BERBECII fac ce fac si complica mereu lucrurile in relatia lor. Nevoia de situatii palpitante este pentru ei mai mare decat cea de liniste sufleteasca.

Horocop dragoste 17 iunie 2019 Taur

TAURII sunt victime sigure ale lui Cupidon astazi, insa de data aceasta sagetile merg si in cealata directie, asa ca, se poate naste o frumoasa idila.

Horocop dragoste 17 iunie 2019 Gemeni

Ochii nu mint, iar asta o vor simţi pe pielea lor GEMENII. Acesti nativi incearca sa isi ascunda sentimentele fata de o persoana, insa... se dau de gol usor.

Horocop dragoste 17 iunie 2019 Rac

RACII dau dovada de spirit de sacrificiu. Ajuta o persoana draga care are mare nevoie de sprijinul lor iar binele le va fi intors inzecit.

Horocop dragoste 17 iunie 2019 Leu

Monotonia ii oboseste psihic pe nativii LEU. Asa ca, odata instalata in relatia de cuplu, lucrurile incep sa ia o turnura... nefericita.

Horocop dragoste 17 iunie 2019 Fecioară

Lipsa de interes a persoanei iubite ii poate deranja pe nativii FECIOARA care pot lua o decizie radicala. Poate fi vorba chiar de o despartire.

Horocop dragoste 17 iunie 2019 Balanţă

BALANTELE pot trai un moment decisiv in plan sentimental. Relatia lor poate ajunge la un nou nivel si pot bate clopote de nunta.

Horocop dragoste 17 iunie 2019 Scorpion

SCORPIONII invata din greselile trecutului. Pot fi pusi intr-o situatie complicata, unde sa se surprinda pe ei insisi cu felul de a actiona.

Horocop dragoste 17 iunie 2019 Săgetător

SAGETATORII sunt cam pretentionsi, cam morocanosi si tind sa ceara prea mult partenerului. Putina empatie le-ar tine relatia pe linia de plutire.

Horocop dragoste 17 iunie 2019 Capricorn

Nativii CAPRICORN sunt extrem de autoritari si cer sa primeasca tot ceea ce vor pe loc. Un astfel de comportament i-ar putea pune pe fuga pe ceilalti.

Horocop dragoste 17 iunie 2019 Vărsător

Vesti excelente in dragoste pentru VARSATORI, in special pentru cei ce tanjesc dupa o poveste de dragoste. Ziua s-ar putea incheia cu o surpriza uriasa.

Horocop dragoste 17 iunie 2019 Peşti

PESTII simt nevoia de putina adrenalina in relatia de cuplu, asa ca pot isca voit niste discutii aprinse cu persoana iubita, care sa nu se termine deloc bine.