Horoscop dragoste 14 ianuarie 2019. O întâlnire îţi dă azi fluturi în stomac şi multe emoţii. Poate că el e alesul pe care lai tot căutat.

Horoscop dragoste 14 ianuarie 2019 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

BERBECII trebuie sa ia o decizie in viata sentimentala. S-a cam instalat monotonia in relatia lor, vor un nou inceput dar obisnuinta pare sa ii tina pe loc.

Horoscop dragoste 14 ianuarie 2019 Taur

TAURILOR le este gandul la un fost partener. Cineva le aduce aminte de o iubire mai veche, iar sentimentele de nostalgie ii vor da peste cap astazi.

Horoscop dragoste 14 ianuarie 2019 Gemeni

Dragi GEMENI, v-ati putea indragosti de o persoana pe care apropiatii vostri sa... nu o placa. Daca este insa ceea ce voi va doriti, nu ascultati parerile celorlalti.

Horoscop dragoste 14 ianuarie 2019 Rac

RACII ar putea afla un secret incomod despre persoana iubita. Partenerul le-a ascuns ceva important, iar asta ii va rani foarte tare. 

Horoscop dragoste 14 ianuarie 2019 Leu

LEII ar putea avea un moment de cumpana in relatie. Persoana iubita le-ar putea cere sa ii demonstreze de cate sacrificii sunt capabili pentru povestea lor de dragoste.

Horoscop dragoste 14 ianuarie 2019 Fecioară

Nativii FECIOARA pot cunoaste o persoana de la care sa aiba foarte multe de invatat si cu care sa lege o frumoasa prietenie. Aceasta legatura le poate deschide multe usi.

Horoscop dragoste 14 ianuarie 2019 Balanţă

BALANTELE au parte de o intalnire de gradul zero. Va fi o intrevedere cu multe emotii si fluturi in stomac, lucru ce va va face sa credeti ca v-ati intalnit alesul sau aleasa.

Horoscop dragoste 14 ianuarie 2019 Scorpion

Chia daca nu sunt astazi in cea mai buna forma, SCORPIONII se remarca la un eveniment la care vor la parte. Prezenta lor acolo ar putea starni chiar mici invidii.

Horoscop dragoste 14 ianuarie 2019 Săgetător

Momente de pace sufleteasca pentru SAGETATORI. Acesti nativi isi gasesc, in sfarsit linistea dupa care au tanjit si pare ca nimic nu le mai poate strica dispozitia.

Horoscop dragoste 14 ianuarie 2019 Capricorn

O discutie deschisa cu persoana iubita va lamuri multe aspecte neclare in relatia CAPRICORNILOR. Daca nu comunicati cu partenerul, nu veti sti pe ce pozitie va situati.

Horoscop dragoste 14 ianuarie 2019 Vărsător

Intamplari neasteptate pentru VARSATORI, in prima parte a zilei. O marturisire a cuiva drag ii poate lua prin surprindere si sa ii tina cu mintea ocupata toata ziua.

Horoscop dragoste 14 ianuarie 2019 Peşti

PESTII ar putea fi usor egoisti fata de persoana iubita, dar si de cei din familie, lucru care sa starneasca ceva discutii neplacute.