Horoscop dragoste 14 martie 2019. Primăvara pare că ţi-a luat minţile şi te îndrăgosteşti exact de cine nu trebuie. Preţul plătit ar putea fi cam mare.

Horoscop dragoste 14 martie 2019 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

BERBECII ar putea fi nevoiti sa dea explicatii in fata unei persoane dragi. Daca ati gresit, ati face bine sa recunoasteti asta.

Horoscop dragoste 14 martie 2019 Taur

TAURII sunt astazi umarul de sprijin al unui prieten drag intr-o problema pentru care doar ei pot avea rezolvare.

Horoscop dragoste 14 martie 2019 Gemeni

GEMENII ar putea afla un secret despre persoana iubita ori despre un prieten drag, in fata caruia sa nu stie cum sa reactioneze. Astrele va indeamna la calm si rabdare pana va convingeti de cele auzite.

Horoscop dragoste 14 martie 2019 Rac

RACII si-ar putea arata slabiciunile in fata cuiva... poate chiar sa faca niste dezvaluiri unei persoane... nu tocmai de incredere.

Horoscop dragoste 14 martie 2019 Leu

LEII si-au cam neglijat relatia de cuplu in ultima vreme si incearca acum sa gaseasca tot felul de metode pentru a restabili armonia in cuplu.

Horoscop dragoste 14 martie 2019 Fecioară

FECIOARELE vor cu tot pretul sa se indragosteasca, insa pretul platit ar putea fi cam mare, pentru ca investesc sentimente intr-o persoana care nu le impartaseste afectiunea.

Horoscop dragoste 14 martie 2019 Balanţă

Nativii BALANTA au o curiozitate iesita din comun si vor tot timpul sa se implice in cat mai multe lucruri, iar astazi e o zi foarte buna sa dedice timp dezvoltarii lor.

Horoscop dragoste 14 martie 2019 Scorpion

Ar putea suna clopote de nunta pentru SCORPIONI. Astrele prevad o casatorie pentru o parte dintre nativi, insa nici cei singuri nu sunt neglijati de Cupidon.

Horoscop dragoste 14 martie 2019 Săgetător

SAGETATORII le creeaza celor din jur o stare de confuzie, aproape ca nu isi da nimeni seama de intentiile lor, iar asta le este in avantaj.

Horoscop dragoste 14 martie 2019 Capricorn

CAPRICORNII sunt hotarati sa isi provoace partenerul de viata la o discutie, dupa niste zile cam... ciudate intre ei doi. Intuitia lor le spune ca li se ascunde ceva.

Horoscop dragoste 14 martie 2019 Vărsător

Daca nu ar mai fi atat de sceptici, VARSATORILOR le-ar fi de doua ori mai usor in relatiile cu ceilalti. Sunt cu garda sus la orice pas, iar asta poate deveni putin obositor pentru ei.

Horoscop dragoste 14 martie 2019 Peşti

PESTII simt astazi nevoia de rasfat si de afectiune, o atitudine de altfel pozitiva, o stare care ii incarca cu sentimente dintre cele mai bune.