Horoscop dragoste 12 aprilie 2019. Rupi definitiv o legătură bolnăvicioasă, chiar dacă ai sentimente profunde şi vei suferi în tăcere. Povestea nu are viitor, relaţia e toxică, iei o decizie radicală.

Horoscop dragoste 12 aprilie 2019 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

Pe BERBECI ii poate astepta o calatorie in doi, un drum lung unde relatia cu persoana iubita sa devina mai stabila.

Horoscop dragoste 12 aprilie 2019 Taur

Ceva mai multa atentie la relatiile cu cei dragi va recomanda astrele, dragi TAURI, mai ales in privinta celei cu partenerul de viata.

Horoscop dragoste 12 aprilie 2019 Gemeni

GEMENII stiu ca au cateva lucruri de discutat in relatia lor, insa tot asteapta ca persoana iubita sa faca primul pas.

Horoscop dragoste 12 aprilie 2019 Rac

RACII simt nevoie de o schimbare urgenta. De o indepartare de la rutina zilnica, fie si pentru doar cateva zile. Iar weekendul ce vine este un prilej perfect pentru asta.

Horoscop dragoste 12 aprilie 2019 Leu

In viata LEILOR poate aparea o persoana care sa le ia gandul foarte repede de la cel pe care il au acasa, iar asta sa le dea un sentiment de vinovatie.

Horoscop dragoste 12 aprilie 2019 Fecioară

Planuri foarte serioase in doi au astazi nativii FECIOARA, vorbim aici de o consolidare a relatiei, poate chiar de o mutare impreuna.

Horoscop dragoste 12 aprilie 2019 Balanţă

Preferatii lui Cupidon sunt astazi nativii BALANTA, in special cei singuri. Si nu doar in dragoste au noroc, ci sunt si foarte populari la evenimente, la petreceri.

Horoscop dragoste 12 aprilie 2019 Scorpion

Nativii SCORPION pot simti sentimente de singuratate, de teama ca... nu mai au atat de multi oameni in jur ca odinioara. Astrele spun insa ca e o faza trecatoare.

Horoscop dragoste 12 aprilie 2019 Săgetător

SAGETATORII nu pot sta prea mult intr-un singur loc, asa ca abia asteapta weekendul ca sa zboare undeva sa isi limpezeasca gandurile.

Horoscop dragoste 12 aprilie 2019 Capricorn

CAPRICORNII decid sa rupa definitiv legatura bolnavicioasa cu o persoana fata de care au sentimente profunde. E vorba de o poveste care nu are niciun viitor.

Horoscop dragoste 12 aprilie 2019 Vărsător

VARSATORII trebuie sa fie foarte atentie la lucruri care li se par doar simple coincidente, pentru ca, daca le analizeaza mai atent, isi vor da seama ca nu sunt chiar intamplari.

Horoscop dragoste 12 aprilie 2019 Peşti

Iar PESTII sunt avertizati sa nu ia in serios chiar orice flirt. Simt nevoia de afectiune, iar un strop de atentie primita i-ar putea induce in eroare.