Fecioarele sunt printre cei mai optimiști nativi astăzi. Indiferent de obstacolele întalnite, pentru ei, totul are o rezolvare. Nativii balanță simt o stare de singurătate. Acești nativi nu pot sta mult timp fără un partener și încep sî simtî puternic lipsa cuiva.

Scorpionii sunt extrem de incantati de un nou hobby, descoperit in joaca. Aceasta noua pasiune le poate rapi tot timpul liber.

Articolul continua dupa recomandari

Ca vor, ca nu vor, Săgetătorii sunt nevoiti sa se imparta in mai multe directii, dupa ce au facut niste promisiuni de ajutor cuiva.

Norocosii zilei in dragoste sunt, fara indoiala, Capricornii. Astrele se aliniaza perfect pentru ei in plan sentimental si este posibila reluarea unei legaturi amoroase din trecut.

Vărsătorii sunt jucausi, au chef de glume si de tot felul de mici aventuri, spun astrele. Iar atitudinea pozitiva le aduce in jur numai oameni cu o energie buna.

Peştilor li se poate reprosa ca au uitat de vechii prieteni, de vechile obiceiuri. Acesti nativi se pot detasa cu mare usurinta de lucruri la care au tinut mult.

Berbecii se pot trezi in mijlocul unor discutii aprinse in familie. Li se recomanda sa nu isi dea cu parerea despre greselile cuiva.

Taurii simt ca au nevoie de o pauza, parca s-au implicat in prea multe sarcini deodata si abia mai au timp sa respire.

Toata lumea stie ca Gemenii pot fi usor duplicitari, iar astazi nu se vor sfii sa si arate asta. Niste vorbe spuse de ei pot rani sentimentele unui apropiat.

Racii trebuie sa invete sa fie mai blanzi cu ei insisi, sa nu se mai judece singuri atunci cand gresesc. Nu puteti astepta ingaduinta din partea altora, daca voi nu v-o acordati.

Iar Nativii Leu pot isca o drama din orice astazi. Sunt pesimisti din cale afara, parca vad cate un rau la tot pasul.