Horoscop dragoste 10 aprilie 2019. Te arunci cu capul înainte într-o poveste din care nu se ştie cum vei ieşi, mai ales că e vorba despre cineva despre care nu ştii mai nimic, dar îţi suceşte minţile.

Horoscop dragoste 10 aprilie 2019 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

BERBECII ar putea lua o decizie care sa raneasca persoana iubita sau pe cei dragi lor si sa fie acuzati ca sunt foarte egoisti.

Horoscop dragoste 10 aprilie 2019 Taur

Si TAURII sunt putini egocentristi astazi, insa au tot dreptul sa isi ia o zi numai pentru ei, in care sa nu ii intereseze de nimic din jur.

Horoscop dragoste 10 aprilie 2019 Gemeni

GEMENII promit marea cu sarea partenerului lor, dar parca nici ei nu cred in ceea ce spun. Ar face bine sa isi revizuiasca planurile marete si sa fie putin mai rationali.

Horoscop dragoste 10 aprilie 2019 Rac

RACII se pot avanta cu capul inainte intr-o poveste cu o persoana despre care nu stiu mai nimic, insa care aproape ca le da lumea peste cap.

Horoscop dragoste 10 aprilie 2019 Leu

Un secret din familie le poate tulbura putin linistea LEILOR astazi si sa fie abatuti toata seara. Trebuie sa inteleaga insa ca faptele deja consumate nu mai pot fi schimbate.

Horoscop dragoste 10 aprilie 2019 Fecioară

FECIOARELE sunt numai un zambet si cu capul in nori de dimineata pana seara. De vina ar putea fi un... joc de cuvinte, un mic flirt cu cineva din anturajul lor.

Horoscop dragoste 10 aprilie 2019 Balanţă

Mare atentie la sanatate astazi, dragi nativi BALANTA, pentru ca v-ati cam neglijat in ultima perioada, iar excesele isi spun cuvantul.

Horoscop dragoste 10 aprilie 2019 Scorpion

SCORPIONII se pot bucura de o vizita surpriza a unei persoane foarte dragi care le-a lipsit. Surpriza poate veni la pachet cu o veste de mare impact.

Horoscop dragoste 10 aprilie 2019 Săgetător

SAGETATORII decid sa le raspunda celor din jur cu acelasi tratament pe care il primesc ei. Si e o decizie foarte buna, care le va arata langa ce persoane sa ramana si de cine sa scape.

Horoscop dragoste 10 aprilie 2019 Capricorn

CAPRICORNII pot trai o stare de confuzie cu privire la cineva nou in viata lor. Nu inteleg semnalele transmise de acesta, iar incercarea de a o face ii tine pe jar.

Horoscop dragoste 10 aprilie 2019 Vărsător

VARSATORII decid sa elimine din viata lor orice element nociv, care le da o stare negativa sau care ii tine pe loc, iar asta le va aduce mari avantaje pe viitor.

Horoscop dragoste 10 aprilie 2019 Peşti

Dragi PESTI, o persoana pe care o credeti apropiata nu are cele mai bune intenti cu voi, asa ca fiti cu ochii in patru la cei care va ofera neconditionat ajutorul, pentru ca si-ar putea dori exact opusul.