Horoscopul dragostei din 14 aprilie anunță o zi a schimbărilor în plan sentimental pentru unele zodii. Alți nativi vor avea parte de momente surpriză.

Iată previziunile astrologice în dragoste ale zilei:

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop Berbec

BERBECII sunt sfatuiti sa profite de timpul liber la maximum astazi, pentru ca zilele ce urmează sunt foarte incarcate.

Horoscop Taur

TAURII tind sa se lase influentati de sfaturile cuiva in planurile de viitor, insa astrele ii sfatuiesc sa actioneze dupa cum cred ei. Nu intotdeauna sfaturile sunt si bineintentionate.

Horoscop Gemeni

GEMENII pot fi raniti de indiferenta unui prieten drag sau de raceala cu care ii trateaza persoana iubita. Nu inteleg unde a luat relatia lor o turnura nefericita.

Horoscop Rac

Pe RACI ii asteapta o zi plina de evenimente, de intalniri cu o multime de oameni, unde astrele le recomanda sa se puna in valoare cat de bine pot, pentru ca asta le va aduce numai avantaje.

Horoscop Leu

LEII ar face orice numai ca sa plece undeva departe. Au mare nevoie sa se rupa de rutina zilnica si sa isi ia cateva momente cu ei insisi.

Horoscop Fecioară

Nativii FECIOARA pot fi tinta lui Cupidon chiar cand se asteapta mai putin, asa ca nu este exclus un joc foarte interesant de priviri, de cuvinte cu cineva nou cunoscut.

Horoscop Balanță

BALANTELE sunt sfatuite sa pastreze cu sfintenie un secret pe care il pot afla astazi, pentru ca e mai important decat ar crede ei.

Horoscop Scorpion

SCORPIONII simt ca ceva e diferit in comportamentul partenerului lor, insa le este cam teama sa il provoace la o discutie, insa astrele ii indeamna sa puna piciorul in prag.

Horoscop Săgetător

SAGETATORII au parte de o perioada buna in dragoste. Nu se stie cat va dura asta insa, data fiind firea lor vulcanica, insa atat cat va fi, e musai sa se bucure de ceea ce li se ofera.

Horoscop Capricorn

Nativii CAPRICORN descopera ce inseamna sa se bucure de ei insisi, fara a mai fi in umbra cuiva si capata astfel multa incredere in sine si o stare de spirit excelenta.

Horoscop Vărsător

Cineva incearca sa le aranjeze VARSATORILOR o intalnire, o impacare cu o persoana. pe care ei au decis sa o elimine din viata lor, iar asta e posibil sa nu le pice prea bine.

Horoscop Pești

Multi dintre nativii PESTI decid sa petreaca aceasta zi in cautarea aventurii, a adrenalinei si a momentelor demne de amintiri peste ani.