Horoscop 9 mai 2018. Este o zi în care nativii unei zodii sunt aproape de o criză de gelozie, în vreme ce pentru altă zodie e timpul unei investiţii ce se va dovedi extrem de profitabilă. Vine vara, aşa că e timpul pentru planuri de vacanţă.

Horoscop 9 mai Berbec

Articolul continua dupa recomandari

Berbecii ar putea să se conftunte cu o rană din trecut sau cu o anumită situaţie nerezolvată. Este absolut necesar să-şi ţină în frâu gelozia, furia şi posesivitatea.

Horoscop 9 mai Taur

Taurii ar putea avea o zi excelentă dacă vor reuşi să ia lucrurile aşa cum sunt, fără să-şi mai consume energia acolo unde nu e cazul.

Horoscop 9 mai Gemeni

Gemenii vor reuşi de minune să îmbine plăcutul cu utilul. Vor râde, vor glumi, dar vor munci şi cu mult spor.

Horoscop 9 mai Rac

A sosit timp ca Racii să traseze o linie foarte clară între ceea ce vor şi ceea ce nu vor. Altfel riscă să aibă un confilct chiar cu propria persoană. Răspunsul la întrebări se află doar în interiorul lor.

Horoscop 9 mai Leu

Toate activităţile de astăzi ale Leilor vor sta sub semnul reuşitei şi al succesului. Se anunţă o zi plină de zâmbete!

Horoscop 9 mai Fecioară

Fecioarele vor avea o zi favorabilă pentru investiţii. Pot plasa banii cu încredere şi îi pot recupera înzecit!

Horoscop 9 mai Balanţă

Balanţele sunt mai sensibile în această perioadă aşa că o răceală le-ar putea strica ziua. Ar fi bine să nu uite să acorde mai multă atenţie sănătăţii lor.

Horoscop 9 mai Scorpion

Scorpionii  ar face bine să nu promită nimic astăzi. Pentru că este posibil să nu se poată ţină de cuvânt. E indicat ca înainte să vorbească să fie siguri de ceea ce vor.

Horoscop 9 mai Săgetător

Chiar dacă este mijlocul săptămânii, Săgetătorii s-ar putea să înceapă să plănuiască o vacanţă mult dorită. Iar acest gând le dă multă energie!

Horoscop 9 mai Capricorn

Pentru Capricorni ar fi recomandat să-şi exprime mai mult sentimentele faţă de persoana iubită. Nu, nu vor dispărea problemele, însă cu o atitudine iubitoare, vor avea mereu de câştigat.

Horoscop 9 mai Vărsător

Dacă Vărsătorii vor să ia o decizie importantă astăzi ar fi bine să fie hotărâţi şi să nu privească înapoi. Frica de regrete şi prea multe temeri nu vor face decât să-i ţină pe loc. 

Horoscop 9 mai Peşti

Peştii au parte de ceva rutină atât la serviciu cât şi acasă. În loc să se plângă, ar putea să încerce ceva nou.