Horoscopul zilei 8 iulie 2018. O zi de duminică specială în care cadourile nu se lasă aşteptate, chiar dacă unii şi le vor face singuri, mergând de plăcere la cumpărături.

Horoscop 8 iulie 2018 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

Berbecii sunt foarte relaxaţi şi se vor bucura de ziua de duminică, după o săptămână aglomerată. Este posibil să plece din oraş într-un loc mult mai liniştit.

Horoscop 8 iulie 2018 Taur

Este o zi în care Taurii privesc partea plină a paharului. Şi cu o aşa stare de bine sunt posibile surprize plăcute, cadouri şi întâlniri neprevăzute.

Horoscop 8 iulie 2018 Gemeni

Iar pentru Gemeni se anunţă o zi plină de provocări. Seara, însă, le va aduce bucurie şi relaxare alături de cei dragi.

Horoscop 8 iulie 2018Rac

Racii sunt într-o formă excelentă şi vor ieşi în evidenţă prin tot ceea ce vor face. Nu sunt obişnuiţi să fie în centrul atenţiei, dar de data asta admiraţia celor din jur îi va face să se simtă excelent.

Horoscop 8 iulie 2018 Leu

Leii înţeleg astăzi că vorbele sunt doar vorbe şi pentru a-şi demonstra iubirea faţă de partener au nevoie de fapte concrete. Răbdarea şi grija de care dau dovadă duc relaţia într-o direcţie bună.

Horoscop 8 iulie 2018 Fecioară

După o săptămână încărcată, Fecioarele vor să se relaxeze. Pun la cale o ieşire cu prietenii la spa, însă există posibilitatea ca planurile lor să fie spulberate de un telefon.

Horoscop 8 iulie 2018 Balanţă

Dragi Balanţe, astăzi sunteţi nevoite să faceţi nişte cumpărături. Indicat ar fi să nu vă lăsaţi purtate de val şi să faceţi unele cheltuieli ce nu îşi au rostul.

Horoscop 8 iulie 2018 Scorpion

Astăzi, Scorpionii se vor axa mai mult pe activităţile casnice. Există posbilitatea să fie nevoiţi să repare anunite lucruri pe care le-au tot amânat.

Horoscop 8 iulie 2018 Săgetător

Săgetătorii au parte de multă linişte în plan sentimental. Situaţiile conflictuale de până acum s-au rezolvat. Aşadar nu le rămâne decât să se bucure de persoana iubită.

Horoscop 8 iulie 2018 Capricorn

Capricornii vor avea parte de o zi perfectă pentru drumeţii! Fie că e vorba doar de o escapadă de o zi sau de o călătorie mai lungă, aceşti nativi se vor întoarce cu bateriile încărcate.

Horoscop 8 iulie 2018 Vărsător

Şi Vărsătorii vor avea parte de o zi excelentă din toate punctele de vedere. Veştile bune încep să apară de dimineaţă şi sunt mereu cu zâmbetul pe buze.

Horoscop 8 iulie 2018 Peşti

Peştii vor refuza să accepte că au făcut o greşeală şi vor continua să caute un vinovat. Aşa că astăzi vor fi preocupaţi de această problemă şi vor ignora tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.