Horoscopul zilei 6 iulie 2018. Tocmai în prima zi din weekend o sumă frumoasă de bani primită în ultima clipă asigură finanţarea unei escapade la mare.

Horoscop 6 iulie 2018 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

Berbecii sunt fericiţi de prezenţa celor dragi. Şi-au reunit familia şi gaşca de prieteni alături de care vor petrece o zi plină de zâmbete.

Horoscop 6 iulie 2018 Taur

Taurii se vor comporta ca nişte adolescenţi îndrăgostiţi după ce partenerul de viaţă le va face o surpriză. Vor primi un cadou la care au visat de multă vreme.

Horoscop 6 iulie 2018 Gemeni

Iar Gemenii îşi vor îndrepta atenţia către activităţi culturale, aşa că astăzi vor merge la teatru sau la un vernisaj de pictură.

Horoscop 6 iulie 2018 Rac

Racii nu duc lipsă de energie, aşa că astăzi nu vor face altceva decât să se plimbe. Merg în locuri în care nu au mai fost până acum şi vor face lucruri pe care nu le-au mai făcut.

Horoscop 6 iulie 2018 Leu

Şi Leii îşi vor dedica ziua de sâmbătă lucrurilor frumoase, luminoase, iar iubirea pare a fi principala lor preocupare.

Horoscop 6 iulie 2018 Fecioară

Fecioarele vor lua o pauză de la tot ceea ce înseamnă rutină în viaţa lor şi vor să facă ceva ce nu le caracterizează. Vor descoperi o nouă pasiune şi chiar un hobby interesant.

Horoscop 6 iulie 2018 Balanţă

Prima parte a zilei se anunţă a fi una destul de obositoare pentru nativii zodiei Balanţă. Vor avea de făcut câteva drumuri solicitante, aşa că abia spre seară vor reuşi să se odihnească.

Horoscop 6 iulie 2018 Scorpion

Scorpionii se simt excelent astazi! Primesc o suma frumoasa de bani si vor pleca într-o mică escapadă, cel mai probabil la mare! 

Horoscop 6 iulie 2018 Săgetător

Săgetătorii au avut parte de o săptămână mai agitată, aşa că astăzi nu vor decât să se relaxeze.

Horoscop 6 iulie 2018 Capricorn

În schimb, Capricornii vor uita astăzi de odihnă. Sunt foarte activi şi vor rezolva problemele casnice apărute.

Horoscop 6 iulie 2018 Vărsător

Dragi Vărsători, este vremea să petreceţi. Primiţi câteva veşti excelente şi luaţi imediat o şampanie pentru a sărbători.

Horoscop 6 iulie 2018 Peşti

Weekend-ul acesta promite multe pentru cei născuţi în zodia Peşti. Au terminat nişte proiecte şi sunt liberi precum pasărea cerului, aşa că vor evada din cotidian pentru puţin timp.