Horoscopul zilei 3 august 2018. Prima zi din weekend aduce cu ea ceva probleme financiare, care însă se vor rezolva ţinând cont de sfaturile celor din familie, alăturid e care urmează o călătorie importantă.

Iată previziunile astrologice ale zilei de vineri pentru toate zodiile:

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop Berbec

Berbecii vor fi numai un zâmbet astăzi. Reuşitele profesionale le vor da o stare de bine şi îi vor determina să facă planuri de distracţie pentru weekend.

Horoscop Taur

Taurii sunt mai tăcuţi astăzi, preferă să lucreze în linişte la proiectele personale şi să socializeze mai puţin.

Horoscop Gemeni

Gemenii nu vor fi în apele lor, însă activităţile sociale de astăzi îi vor ajuta să-şi mai recapete din bunadispoziţie.

Horoscop Peşti

Iar Peştii vor avea o zi relaxantă în care îşi vor pune gândurile în ordine şi îşi vor face noi planuri de viitor.

Horoscop Leu

Leii nu se vor dezice de promisiuni chiar dacă anumite probleme îi vor împiedica să se ţină de cuvânt. Cei din jur vor felicita o aşa atitudine.

Horoscop Fecioară

Fecioarele vor fi caracterizate astăzi de o stare de agitaţie accentuată. Ar fi indicat să se mai tempereze, pentru a reuşi să şi termine tot ceea ce vor începe la birou.

Horoscop Balanţă

Nativii zodiei Balanţă sunt binedispuşi. O veste referitoare la o călătorie cu familia îi va face să fie zâmbitoari şi amabili cu toată lumea.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt deja cu gândul la weekend. Astfel că astăzi vor fi cu capul în nori şi nereceptivi la problemele celor din anturaj. Sunt posibile conflicte din acest motiv.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt foarte încăpăţânaţi. Vor ignora sfaturile legate de finanţe ale partenerului de viaţă şi vor avea numai de pierdut.

Horoscop Capricorn

Capricornii o vor lăsa mai uşor cu munca astăzi şi îşi fac planuri pentru weekend. Vor uita până şi de activităţile urgente şi se vor odihni.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii stau foarte bine la capitolul teorie, mai greu e cu practica. De aceea, vor întâmpina ceva probleme în finalizarea unui proiect important.

Horoscop Peşti

Peştii vor fi forţaţi de împrejurări să ia decizii pe care nu şi le doresc. Nervii lor se vor revărsa, din pacate, pe cine nu trebuie. Însă, până la urmă, totul va fi în favoarea lor.