Horoscop 25 mai 2018. Sfârşitul de săptămână e plin de surprize pentru toate zodiile. E drept, nu toate sunt plăcute. Unii vor avea bani de dat.

Horoscop 25 mai 2018. Berbec

Articolul continua dupa recomandari

Berbecii, Tocmai când credeau că au terminat cu achitarea facturilor, se pot trezi cu o încurcătură în cazul unor plăţi curente. 

Horoscop 25 mai 2018 Taur

Taurii aşteaptă în continuare încasări din partea mai multor persoane şi unele dintre ele se pot dovedi neserioase. 

Horoscop 25 mai 2018 Gemeni

Gemenii posibil să aibă dificultăţi de concentrare. Nu e cazul să se îngrijoreze, fiindcă se anunţă o zi cu multe dovezi de afecţiune din partea apropiaţilor.

Horoscop 25 mai 2018 Raci

Racilor le merge de minune pe plan sentimental. Iubesc, sunt iubiţi de partener şi nimic nu le lipseşte. Nici pentru cei singuri sufletul pereche nu este deloc departe.

Horoscop 25 mai 2018 Leu

Se cunoaşte că e sfârşit de săptămână. Şi ziua Leilor este favorizată din toate punctele de vedere. Dragostea e în floare şi în sfârşit devin mai încrezători în propriile forţe.

Horoscop 25 mai 2018 Fecioară

Fecioarele se pot simţi nesigure şi indispuse. E indicat să analizeze bine lucrurile care le frământă şi să pornească cu încredere la noul drum. 

Horoscop 25 mai 2018 Balanţă

În viaţa Balanţelor ar putea reveni un episod din trecut şi nu au nicio idee cum să treateze acest subiect. În astfel de momente, e indicat să ceară sfatul unei rude.

Horoscop 25 mai 2018 Scorpion

Dacă Scorpionii au facut o greşeală, asta nu înseamnă că nu se poate remedia. Astăzi vor avea tendinţa să exagereze şi să se învinovăţească pe nedrept.

Horoscop 25 mai 2018 Săgetător

Săgetătorii ar face bine să nu neglijeze sănătatea. Este o zi în care vor fi mai vulnerabili decât de obicei. 

Horoscop 25 mai 2018 Capricorn

Capricornii pot avea discuţii cu persoana iubită din cauza banilor. Cu mult calm şi răbdare, vor reuşi să ajungă la un consens.

Horoscop 25 mai 2018 Vărsător

Vărsătorii ştiu exact către ce direcţie să-şi îndrepte toată atenţia pentru a obţine tot ceea ce şi-au propus.

Horoscop 25 mai 2018 Peşti

Nativii Peşti vor întâlni persoane noi cu care pot lega prietenii de lungă durată, sau chiar relaţii sentimentale. Seara se anunţă a fi de neuitat!