Horoscop 21 mai 2018. Nativii din Taur se gândesc mult la bani, depăşind bugetul familiei, în vreme ce Pentru Raci e o zi în care vor primi recompense. Iar Peştii sunt aşa de mult înconjuraţi de dragoste încât nu e exclus să pună la punct planuri de nuntă.

Horoscop 21 mai 2018 Berbec

Articolul continua dupa recomandari

Berbecii ar face bine să fie cât mai discreţi şi să încerce pe lângă muncă să aibă activităţi cu familia sau prietenii.

Horoscop 21 mai 2018 Taur

Taurii au depăşit de mult bugetul familiei, aşa că îşi vor petrece ziua încercând să facă un ban în plus.

Horoscop 21 mai 2018 Gemeni

Gemenii posibil să nu se simtă destul de apreciaţi de membrii familiei şi s-ar putea refugia în muncă. Ar fi indicat să nu se închidă în ei şi să vorbeasca deschis despre ceea ce simt!

Horoscop 21 mai 2018 Rac

Dacă Racii vor fi prea ocupaţi astăzi, ar fi bine să vadă partea plină a paharului. Sunt activi, muncitori, iar recompensele nu vor întârzia să apară!

Horoscop 21 mai 2018 Leu

Un început de săptămână favorabil pentru Lei! Sunt şanse să achiziţoneze un bun pe care şi-l doreau sau să semneze un contract important.

Horoscop 21 mai 2018 Fecioară

Nativii Fecioară îşi recuperează bunadispoziţie. Au şi de ce. În viaţa profesională totul va merge din ce în ce mai bine, iar în familie vor avea parte de linişte şi armonie.

Horoscop 21 mai 2018 Balanţă

Balanţele, sociabile din fire vor avea mai mult chef de vorbit, decât de muncit, aşa că pragmatismul va fi un cuvânt necunoscut pentru ele.

Horoscop 21 mai 2018 Scorpion

Scorpionii vor fi foarte preocupaţi de imaginea lor. Aşa că vor face tot ce le stă în putinţă să iasă în evidenţă. Vestea bună e ca vor reuşi tot ce şi-au propus.

Horoscop 21 mai 2018 Săgetători

Şi Săgetatorii posibil să fie agitaţi şi să simtă că nu îşi găsesc locul nicăieri. E o perioadă în care e indicat să stea mai mult singuri pentru a-şi da seama ce vor cu adevărat de la viaţă.

Horoscop 21 mai 2018 Capricorn

Pentru Capricorni, parcă zilele au intrat în sac. Sunt pe repede înainte în tot ceea ce fac. Ar fi bine să ia lucrurile pas cu pas.

Horoscop 21 mai 2018 Vărsător

Vărsătorii îşi doresc să călătorească, să facă schimbări majore în viaţa lor. Însă responsabilităţile pe care le au, îi cam ţin pe loc.

Horoscop 21 mai 2018 Peşti

Peştii ar putea fi foarte romantici astăzi. Jumătatea lor va fi răsfaţată cu decalaraţii de dragoste şi nici planurile de nuntă nu sunt departe.