Horoscopul zilei de 16 septembrie 2018. Ziua de duminică vine cu o veste care va schimba destine, cu o cină romantică şi un portofel plin cu bani.

Iată previziunile astrale ale zilei de duminică, pentru fiecare zodie în parte.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop 16 septembrie Berbec

Berbecii au cam mult timp liber la dispoziţie şi se gândesc să facă ceva împreună cu prietenii. Poate fi vorba despre o ieşire în oraş sau o petrecere chiar la ei acasă.

Horoscop 16 septembrie Taur

Taurii sunt foarte relaxaţi şi îşi propun ca astăzi să nu lase pe nimeni şi nimic să le tulbure liniştea.

Horoscop 16 septembrie Gemeni

După câteva zile de agitaţie, Gemenii vor doar să se odihnească şi să se răsfeţe cu ceva special alături de familie. 

Horoscop 16 septembrie Rac

Relaţia Nativilor Rac cu partenerul de viaţă decurge minunat. Tot ceea ce vor face astăzi stă sub semnul iubirii şi sunt mai fericiţi ca niciodată. Se pot pregăti şi de o cină romantică.

Horoscop 16 septembrie Leu

Leii au de gand să plece într-un loc liniştit, unde să nu îi deranjeze nimeni şi unde sa vor putea odihni în voie.

Horoscop 16 septembrie Fecioară

Nativii Fecioară consideră că nu au petrecut de multă vreme o seară numai cu familia, aşa că exact asta vor face. Fie că se vor uita la filme, fie că vor ieşi în oraş, atmosfera va fi una de vis.

Horoscop 16 septembrie Balanţă

Balanţele sunt mult prea relaxate astăzi ca să le supere ceva. Lucrurile nu merg chiar cum şi-ar fi dorit, dar asta nu le opreşte să zâmbească şi să se simtă bine.

Horoscop 16 septembrie Scorpion

Dragi Scorpioni, pentru voi este un moment plin de oportunităţi şi mari şanse de reuşită în plan profesional. Ar putea primi o veste care le-ar putea schimba destinul. Vă veţi remarca şi veţi lega noi relaţii importante pentru viitorul vostru.

Horoscop 16 septembrie Săgetător

Drumul Săgetătorilor va fi presărat de succes. Vor reuşi să depăşească orice obstacol şi să îşi umple portofelul.

Horoscop 16 septembrie Capricorn

Capricornii sunt plini de energie şi nu stau locului o clipă. Chiar dacă este weekend ei îşi investesc toate resursele în proiectele profesionale ce nu mai suportă amânare.

Horoscop 16 septembrie Vărsător

Chiar dacă obiectivele voastre par ireale, ele sunt mai aproape de a fi realizate ca niciodată, dragi Vărsători. Nu trebuie decât să alegeţi din o mie de dorinţe una cu adevărat importantă. Se va împlini cu siguranţă.

Horoscop 16 septembrie Peşti

Pestii vor pleca într-o scurtă drumeţie alături de prieteni, însă nu este cazul să se suprasolicite, organismul lor are mare nevoie de odihnă.