Horoscop 16 mai 2018. Apar provocări la locul de muncă pentru câţiva nativi ai zodiacului şi se întrevăd propuneri interesante care aduc noi etape în viaţa altor semne zodiacale. Previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte, în rândurile următoare.

Horoscop 16 mai Taur

Articolul continua dupa recomandari

Taurii vor avea multe idei practice astăzi. Însă de-ar avea şi energia necesară să le pună în practică.

Horoscop 16 mai Gemeni

Foarte simpatici şi plini de viaţă sunt Gemenii. Se fac plăcuţi şi întemeiază legături frumoase cu persoane noi în viaţa lor.

Horoscop 16 mai Rac

Racii sunt atraşi de orice le pune mintea la contribuţie. La serviciu nu vor trece neobservaţi de şefi şi asta le poate asigura o promovare în viitorul apropiat.

Horoscop 16 mai Leu

Leii, în schimb, sunt un pic mai delăsători. Au nevoie de cineva să îi bată tot timpul la cap ca să ducă la bun sfârşit chiar şi cele mai banale chestiuni.

Horoscop 16 mai Fecioară

Nativii Fecioară sunt pofticioşi din cale afară. Trebuie să aibă grijă la excesele culinare, dacă nu vor să îşi schimbe garderoba prea curând.

Horoscop 16 mai Balanţă

Balanţele sunt foarte serioase. Dar vă prinde bine, lumea şi-a cam luat-o în cap în ultimul timp. În compania prietenilor în schimb, vă pricepeţi de minune să creaţi o atmosferă cât mai plăcută.

Horoscop 16 mai Scorpion

Scorpionii vor şti să asculte. Astăzi ar putea să înceapă o nouă etapă, sunt multe lucruri de ordonat în viaţa lor.

Horoscop 16 mai Săgetător

Săgetătorilor li se va face o propunere care la prima vedere poate părea interesantă. Ar trebui totuşi să vă gândiţi de zece ori înainte să daţi un răspuns.

Horoscop 16 mai Capricorn

Şi Capricornii au de luat o decizie importantă dar au nevoie de curaj, pentru că nu este una uşoară. În schimb este cea corectă.

Horoscop 16 mai Vărsător

Organizaţi şi responsabili, Vărsătorii vor să deţină controlul. Se vor impune la locul de muncă iar asta va atrage puţin antipatia colegilor.

Horoscop 16 mai Peşti

Astăzi este momentul ca Peştii să îşi consolidaţi relaţiile. Cu o floare nu se face primăvară, dar o vorbă caldă sau un gest tandru îi poate scoate din multe încurcături.

Horoscop 16 mai Berbec

Berbecii se simt neglijaţi de persoana iubită, drept urmare, plătesc cu aceeaşi monedă. Cred ei că asta e soluţia, dar vor avea parte de o surpriză neplăcută!