Horoscopul zilei de 13 octombrie. Se anunță o zi cu vești importante, care, pentru unele zodii, pot avea o mare influență în viitor.

Iată previziunile astrologice pentru toate zodiile:

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop Berbec

Început de weekend cu ghinion pentru BERBECI în plan amoros. Ar putea avea mici conflicte cu persoana iubită, dacă nu își stăpânesc firea vulcanică.

Horoscop Taur

TAURII simt ceva în neregulă în viața lor și nu știu de unde să înceapă. ordinea de care au nevoie. Partenerul îi simte neliniștiți și încearcă să le dea o mână de ajutor.

Horoscop Gemeni

GEMENII au parte de o zi de sâmbătă în sânul familiei, exact ce aveau nevoie după o săptămână plină. O rudă apropiată le-ar putea face o propunere care să-i încânte.

Horoscop Rac

Nativii RAC au energie dis-de-dimineață. E posibil să primească o veste care le va calma zbuciumul pe care l-au tot avut în ultimele zile.

Horoscop Leu

LEII sunt răsfățații astrelor azi, în plan sentimental. Se bucură de atenția unei persoane de sex opus pe care au pus ochii de ceva vreme.

Horoscop  Fecioară

Casa și familia sunt cuvintele cheie pentru FECIOARE astăzi. Simt că și-au cam neglijat apropiații în ultimul timp și vor să petreacă clipe liniștite, printre cei dragi.

Horoscop Balanță

BALANȚELE primesc astăzi o veste care le va cam da peste cap. Înainte de a le spune apropiaților despre ce e vorba, vor cântări bine situația.

Horoscop Scorpion

SCORPIONII se trezesc cu poftă de viață și e posibil să sărbătorească alături de partener o noutate pe care o așteptau de mult ș care ar putea influența viața de cuplu.

Horoscop Săgetător

SĂGETĂTORII fac tot efortul, dar nu prea înțeleg internțiile persoanei iubite, lucru care îi cam frustrează. Sunt nedumeriți de atitudinea partenerului și încearcă să găsească explicații.

Horoscop Capricorn

Nativii CAPRICORN preiau inițiativa și deschid cu partenerul o discuție începută cu ceva timp în urmă și lăsată în aer. Atenție, însă, nu trebuie să puneți presiune pe cei de acasă, lucrurile ar putea degenera.

Horoscop Vărsător

VĂRSĂTORII se simt iubiți și au parte de o atmosferă romantică, cum nu au mai avut de ceva timp. Le pot face chiar o mărturisire partenerului, pentru care nu și-au găsit până acum curaj.

Horoscop Pești

Planuri de călătorie pentru PEȘTI! O ieșire departe de casă le va face foarte bine atât lor, dar și relației de cuplu, care are nevoie de un suflu nou.