Horoscop 1 mai 2018. Nativii zodiei Fecioară sunt cei mai fericiţi, întrucât pot petrece mai mult timp alături de familie.

Gemenii vor lăsa în urmă nişte chestiuni care îi impiedicau să se bucure de prezent. Pun mare preţ pe prietenie şi relaţia cu partenerul de viaţă şi îi încântă micile detalii care fac diferenţa.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop 1 mai 2018 Berbec

Iar Berbecii se vor distra alături de prieteni la mare sau la munte, acolo unde se vor deconecta de la tot stresul acumulat şi în sfârşit vor simţi că e vacanţă!

Horoscop 1 mai 2018 Taur

Dragi Tauri astăzi vă ocupaţi şi de voi, de sănătate, de felul în care arătaţi şi o să vă duceţi să practicaţi un sport de agrement.

Horoscop 1 mai 2018 Gemeni

Gemenii vor lăsa în urmă nişte chestiuni care îi impiedicau să se bucure de prezent. Pun mare preţ pe prietenie şi relaţia cu partenerul de viaţă şi îi încântă micile detalii care fac diferenţa.

Horoscop 1 mai 2018 Rac

E posibil ca Racii să primească nişte bani astăzi aşa că vor pleca direct la cumpărături pentru grătarul de mâine, de la pădure.

Horoscop 1 mai 2018 Leu

Pentru Lei se anunţă o revedere emoţionantă, aşadar planurile lor se vor schimba radical pentru următoarele zile pentru a putea petrece timp de calitate cu cei care contează pentru ei. 

Horoscop 1 mai 2018 Fecioară

Dragi Fecioare poate plecaţi de azi pe la rude, la prieteni sau într-un loc necunoscut ca să experimentaţi senzaţii noi, alături de cei dragi.

Horoscop 1 mai 2018 Balanţă

Este vremea să petreceţi nativi Balanţă! Primiţi câteva veşti excelente şi luaţi imediat o şampanie pentru a sărbători. Nu o să vă opriţi până mâine seară, cand veţi fi epuizaţi.

Horoscop 1 mai 2018 Scorpion

Dragi Scorpioni dispuneţi de o sumă de bani pe care sunteţi dornici să o cheltuiţi. Fie vă achiziţionaţi un produs pe care îl căutaţi de multă vreme, fie vă schimbaţi garderoba.

Horoscop 1 mai 2018 Săgetător

Săgetătorii vor pleca pentru puţin timp din oraş. Nu priveau cu ochi buni această deplasare, însă le va prinde bine această mică escapadă.

Horoscop 1 mai 2018 Capricorn

Surprizele plăcute se ţin lanţ pentru Capricorni şi vor avea o stare de spirit excelentă, îi vor încânta gesturile de bunătate şi atenţia rudelor.

Horoscop 1 mai 2018 Vărsător

Zilele acestea s-ar putea ca Vărsătorii să întâlnească pe cineva care va fi foarte des în preajma lor şi cine ştie…poate o să iasă şi o idilă.

Horoscop 1 mai 2018 Peşti

Şi Peştii se află în segmentul dragostei. Cei singuri îşi vor întâlni sufletul pereche, iar cei implicaţi într-o relaţie este posibil să facă pasul cel mare.