Dragostea pluteşte în aer pentru unii nativi, chiar dacă ar părea că nu le merge prea bine în ultima vreme. Complet neadevărat, ori poate doar puţin, însă cert este că ceva frumos li se pregăteşte.

Aceste zodii sunt predestinate să îşi întâlnească sufletul-pereche, mai devreme sau mai târziu. 

Articolul continua dupa recomandari

Berbec

Nativii Berbec sunt încăpăţânaţi nevoie mare şi nu prea lasă de la ei în general. Cu toate acestea ar face orice pentru persoana iubită, iar cine are norocul să îi întâlnească îi va iubi etern. Partenerii lor sunt blânzi, atenţi, calmi şi tandri, iar o poveste de dragoste cu un Berbec se apropie de scenariile de film.

Multă acţiune, adrenalină, mister şi pasiune, aceşti nativi îndeplinesc toate cerinţele unui partener ideal. Iubesc cu multă pasiune, dar nu suportă trădarea şi ar muri de durere, dacă le-ai face rău. 

Gemeni

O viaţă alături de un asemenea nativ categoric te transpune într-o comedie romantică. Veţi râde mult împreună şi vă veţi amuza de toate, inclusiv de...neajunsurile vieţii. Nu, nu e o glumă, ci un adevăr, pentru că aceste zodii fac haz de necaz şi indiferent de probleme văd partea plină a paharului.

Sunt curioşi, energici şi nu suportă plictiseala, aşa că vă veţi plimba în lung şi în lat şi veţi ajunge să cunoaşteţi lumea unul prin ochii celuilalt. Sunt fideli şi se aşteaptă la acelaşi lucru. Nu îi trăda ori vei ajunge să joci într-un film...de groază.

Leu

Basm. Leii sunt perfecţi pentru o iubire ca în poveştile de dragoste din filmele celebre. Sunt totul ideal şi ar face orice pentru perechea lor. Se mulează asupra dorinţelor partenerului şi sunt capabili să înţeleagă, să accepte, să aibă răbdare. Practic ar aştepta şi o viaţă pentru a fi alături de acea persoană specială. 

Iartă mult şi pot şterge cu buretele încercările grele ale vieţii, dar au nevoie de un partener fidel şi blând care să le asigure fericirea până la adânci bătrâneţi.