Horoscop dragoste 8 octombrie 2019. Surprize peste surprize pentru unii nativi, este o zi cu răsfăţ şi multă afecţiune.

Iar cei care îşi caută perechea ar trebui să ştie că nu pot găsi ceva... daca nu ştiu ce îşi doresc.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 8 octombrie 2019 Balanță

Balanţele cauta sa atinga apogeul pe toate planurile. Ar putea fi dezamagite sa afle ca nu le pot merge chiar toate ca pe roate.

Horoscop dragoste 8 octombrie 2019 Scorpion

Surprize peste suprize pentru Scorpioni. Se bucura de o perioada favorabila sentimental, de rasfat si de multa afectiune.

Horoscop dragoste 8 octombrie 2019 Săgetător

Săgetătorii care isi caută perechea ar trebui sa stie ca nu pot gasi ceva... daca nu stiu ce isi doresc. Pare ca nimeni nu le intra in gratii.

Horoscop dragoste 8 octombrie 2019 Capricorn

Sanse mai mari decat Săgetătorii de a-si gasi linistea emotionala au astazi Capricornii. Era si cazul dupa o vreme in care a cam lipsit soarele de pe strada lor.

Horoscop dragoste 8 octombrie 2019 Vărsător

Mici probleme de concentrare pentru Vărsători. Se trezesc cu capul in nori, pica pe ganduri toata ziua si parca nimic nu ii poate aduce inapoi.

Horoscop dragoste 8 octombrie 2019 Pești

Un eveniment de amploare, o veste importanta legata de familie le-ar putea ocupa intreaga zi a Peştilor, care va fi un du-te-vino continuu.

Horoscop dragoste 8 octombrie 2019 Berbec

Berbecilor le poate fugi gândul toată ziua la o persoana faţă de care nu au avut până acum vreo apropiere, iar asta îi cam intrigă. 

Horoscop dragoste 8 octombrie 2019 Taur

Pentru o viaţă cât mai liniştită, nativii Taur ar face bine să nu mai facă atât de mult planurile dinainte, ci sa lase lucrurile să vină şi de la sine.

Horoscop dragoste 8 octombrie 2019 Gemeni

O discuţie sinceră poate fi cea mai buna idee să scăpaţi de povara pe care o purtaţi pe umeri, dragi Gemeni. Adevărul spus persoanei iubite vă scuteşte de multe neplăceri. 

Horoscop dragoste 8 octombrie 2019 Rac

Racii pot fi uimiţi să afle că, odată ce îşi deschid sufletul şi depăşesc experienţele urâte din trecut, li se deschid tot mai multe uşi şi, tot aşa poate apărea şi persoana potrivită în viaţa lor.

Horoscop dragoste 8 octombrie 2019 Leu

Un singur gest, o singur privire din partea cui trebuie le poate schimba Leilor starea de spirit pentru toată ziua.

Horoscop dragoste 8 octombrie 2019 Fecioară

Iar voi, dragi Fecioare, voi ati face bine sa lasati putin orgoliul deoparte si sa ii arataţi persoanei iubite afecţiunea şi sprijinul pe care îl merită, altfel, riscaţi să pierdeţi o persoană valoroasă.