Horoscop dragoste 8 noiembrie 2019. Pentru unele zodii, astrele prevăd călătorii în doi, planuri romantice sau un nou început. 

În cazul altor nativi, pot apărea mici certuri cu partenerul, însă previziunile spun că este doar o pasă de moment.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 8 noiembrie 2019 Scorpion

Scorpionii pot avea o discutie decisiva pentru relatia lor. Ar putea fi vorba de o mutare împreuna sau de achizitionarea unui bun comun. 

Horoscop dragoste 8 noiembrie 2019 Săgetător

Săgetătorii sunt cam morocanosi. Nimic nu le intra in voie si ar vrea sa isi anuleze planurile pe azi, însă o surpriza plăcuta se intrevede n cursul zilei.

Horoscop dragoste 8 noiembrie 2019 Capricorn

Capricornii pot pleca într-o calatorie in doi, unde să petreacă momentele de cuplu după care au tot tanjit.

Horoscop dragoste 8 noiembrie 2019 Vărsător

O zi pentru planuri romantice si in cazul Vărsătorilor. Micile certuri cu partenerul din ultimele zile raman in urmă si se bucura numai de prezent.

Horoscop dragoste 8 noiembrie 2019 Pești

Peştii fac eforturi să repare relatia cu un prieten. Le este foarte dor de aceasta persoană şi sunt dispuşi să accepe compromisuri pentru a o avea din nou aproape.

Horoscop dragoste 8 noiembrie 2019 Berbec

Berbecii se bucură de un inceput de weekend cum nu au mai avut demult. Au parte de toată atentia si afecţiunea partenerului. 

Horoscop dragoste 8 noiembrie 2019 Taur

Taurii sunt intrigaţi de o întrebare la care e musai să găsească răspuns! Astrele îi sfătuiesc sa isi asculte intuitia si vor gasi ceea ce caută.

Horoscop dragoste 8 noiembrie 2019 Gemeni

Pe Gemeni ii ingrijoreaza comportamentul partenerului de viaţă. Previziunile spun însă că este doar o pasă de moment.

Horoscop dragoste 8 noiembrie 20199 Rac

Nativii Rac se pot trezi cu o dorinţă aprinsă de... schimbare. Vorbim de o schimbare de look, poate o reînnoire a garderobei sau chiar să cunoască oameni noi. 

Horoscop dragoste 8 noiembrie 2019 Leu

Leii pot avea discutii aprinse cu persoana iubita. Au impresia că nu au suficienta intimitate iar reproşurile lor il vor pune pe partener pe ganduri. 

Horoscop dragoste 8 noiembrie 2019 Fecioară

Fecioarele au mari sanse să intre pe sub piele unei persoane ceva mai în varsta. Sunt sfatuite chiar sa initieze o discutie indrazneata.

Horoscop dragoste 8 noiembrie 2019 Balanță

Balanţele pot fi orbite de prezenta unei persoane noi în jurul lor. Astrele spun ca daca isi doresc cu aceasta o relatie amoroasa... va fi concurenta mare.