Horoscop dragoste 7 octombrie 2019. O zi cu surprize nebănuite în plan amoros. Unii nativi care au suferit o decepţie în dragoste, şi-ar putea găsi alinarea în braţele unei persoane care le-a dovedit de multe ori că le este alături.

Alţii se pot alege cu o lecţie importantă în viaţă.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 7 octombrie 2019 Balanță

Balantele care au suferit o deceptie in dragoste si-ar putea gasi alinarea in bratele unei persoane care le-a dovedit de multe ori ca le este alaturi.

Horoscop dragoste 7 octombrie 2019 Scorpion

Ziua poate incepe in forta pentru Scorpioni, nativi care sunt hotarati sa elimine rutina din viata lor si sa paseasca pe un drum plin de provocari.

Horoscop dragoste 7 octombrie 2019 Săgetător

Sagetatorii se pot alege cu o lectie importanta de viata. Pot afla ca, oricat ar incerca cei din jur sa le fie alaturi intr-o problema, daca ei nu isi vor deschide sufletul, nimeni nu ii va ajuta cu forta.

Horoscop dragoste 7 octombrie 2019 Capricorn

Capricornii se trezesc usor morocanosi. Intuitia le spune ca este ceva in neregula in viata lor, iar astrele le sugereaza ca ar avea legatura cu o persoana care le tot da tarcoale.

Horoscop dragoste 7 octombrie 2019 Vărsător

Pentru o parte dintre nativii Varsator a venit momentul sa faca un pas important in viata de cuplu, insa ceva ii tine pe loc. Simt ca isi doresc sa mai copilareasca.

Horoscop dragoste 7 octombrie 2019 Pești

Chiar daca nu au avut pana acum ochi pentru o persoana, Pestii isi pot da seama ca au multe lucruri in comun cu acesta si ca ar merita sa ii dea o sansa.

Horoscop dragoste 7 octombrie 2019 Berbec

Inceputul de saptamana poate aduce suprize nebanuite in viata Berbecilor. Trebuie sa aiba insa grija cu ce oameni interactioneaza.

Horoscop dragoste 7 octombrie 2019 Taur

Taurilor, astrele le recomanda sa fie putin mai ingaduitori cu persoana iubita si, de ce nu, sa le ofere chiar un cadou sau sa ii rasfete cu o surpriza, pentru ca merita din plin.

Horoscop dragoste 7 octombrie 2019 Gemeni

Gemenii, in schimb, intampina ceva probleme in relatia de cuplu. Se pare ca, oricat ar incerca sa repare anumite greseli, lucrurile nu par a merge pe drumul cel bun.

Horoscop dragoste 7 octombrie 2019 Rac

Racii parca se tem sa ii spuna partenerului ce ii deranjeaza, din teama de a nu strica relatia. Ar trebui sa stie ca daca ascund nemultumirile, in curand s-ar putea transforma in frustrari care sa ii macine sufleteste.

Horoscop dragoste 7 octombrie 2019 Leu

Nativilor Leu li s-ar putea aprinde calcaiele dupa cineva care sa ii faca sa uite imediat ca au pe cineva acasa.

Horoscop dragoste 7 octombrie 2019 Fecioară

Fecioarele simt ca cineva le face competitie in relatia cu partenerul. Si iau atitudine imediat, dandu-si silinta sa ii arate persoanei iubite ca nimeni nu este mai presus de ele.