Horoscop dragoste 5 februarie 2019. Astrele anunță o zi perfectă pentru nativii zodiei Capricorn.

Vor avea parte de momente placute alături de persoana iubită, într-un cadru romantic.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 5 februarie 2019 Vărsător

Vărsătorii sunt dinamici, iar viață sentimentală capătă aspecte din ce în ce mai pozitive. Acești nativi se bucură de compania persoanei iubite, și se vor implică trup și suflet în tot ce li se oferă nou.

Horoscop dragoste 5 februarie 2019 Pești

Relația sentimental a nativilor Pești stagnează de o bună perioadă de timp, iar asta îi pune pe gânduri.

Horoscop dragoste 5 februarie 2019 Berbec

Berbecii se vor concentra asupra vieții de cuplu. Își vor asumă responsabilități noi și îi vor promite persoanei iubite cerul și luna pentru a o ține aproape.

Horoscop dragoste 5 februarie 2019 Taur

Taurii nu vor fi o companie tocmai plăcută. Astăzi vor fi foarte agitați și va fi imposibil să-și stăpânească nervii.

Horoscop dragoste 5 februarie 2019 Gemeni

Gemenii au portofelul plin dar nu se vor putea bucură de asta. Relația cu persoana iubita va trece astăzi prin momente tensionate.

Horoscop dragoste 5 februarie 2019 Rac

Racii vor fi în centrul atenției astăzi. Dispun de mult simt al umorului, așa că nu le va fi greu să aducă zâmbetul pe buze celor din jur.

Horoscop dragoste 5 februarie 2019 Leu

Ideal ar fi că Leii să se odihnească şi să lase grijile deoparte. O carte sau o plimbare cu o persoană dragă le-ar putea reda zâmbetul.

Horoscop dragoste 5 februarie 2019 Fecioară

Fecioarele nu duc lipsa de pretendenți, dar parcă simt nevoia să primească mai multe complimente chiar de la partenerul de viață.

Horoscop dragoste 5 februarie 2019 Balanță

Nativii Balanță au cam neglijat în ultima vreme capitolul sănătate și asta nu e deloc bine. O mai mare atenție acordată acestuia i-ar scuti de multe probleme.

Horoscop dragoste 5 februarie 2019 Balanță

Scorpionii sunt prietenoşi şi amabili cu toată lumea. Acest fapt îi face pe cei din jur să îi aprecieze şi mai mult şi să le caute compania.

Horoscop dragoste 5 februarie 2019 Săgetător

Sagetatorii ar trebui să ştie că vorba dulce mult aduce. Aşa că, în ciuda situaţiilor tensionate de astăzi, calmul n-ar trebui să le lipsească.

Horoscop dragoste 5 februarie 2019 Capricon

Iar Capricornii au noroc în dragoste, dar și la bani. Însă nu e trebuie să lase sentimentele să le influențeze deciziile financiare, chiar dacă totul pare roz. Nu amestecați amorul cu banii fiindcă nu merg bine împreună.