Horoscop dragoste 5 august 2019. Se anunță o zi cu momente de neuitat pe plan sentimental, dar și surprize mari la serviciu.

Unele zodii vor avea parte de un succes neașteptat, în timp ce, pentru altele, vine clipa bilanțului și a planurilor de viitor.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 5 august 2019 Leu

Pentru Lei va fi foarte uşor să se simtă mândri astăzi şi, în acelaşi timp, să-şi consolideze autoritatea. Asta datorită unui proiect personal de succes, o idee inovatoare sau o relaţie bună cu unul dintre superiori.

Horoscop dragoste 5 august 2019 Fecioară

Fecioarele, în schimb, vor analiza faptele şi vorbele. Doar astfel puteţi vedea ce vă preocupă cu adevărat, mai ales dacă în viaţa voastră s-a petrecut de curând o schimbare majoră.

Horoscop dragoste 5 august 2019 Balanță

Farmecul personal este punctul forte pentru Balanțe! Folosiţi-l chiar şi în problemele care apar la serviciu, pentru că energia pozitivă se întorace în doză triplă. Aşadar, evitaţi conflictele şi nu vă gândiţi să vă daţi demisia sau să faceţi modificări prin casă.

Horoscop dragoste 5 august 2019 Scorpion

Scorpionii pot fi dezamăgiţi astăzi. Fie un şef se va plânge de ei sau vor avea o dispută cu partenerul de viaţă. Astrele vă recomandă să nu ripostaţi! Este posibil să regretaţi mai târziu reacţiile emoţionale şi mult prea impulsive.

Horoscop dragoste 5 august 2019 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii nu ar trebui să-şi piardă timpul cu reţelele de socializare. Concentraţi-vă pe treburile profesionale şi pe aspiraţiile pe care le aveţi în carieră. Iar cei care sunt singuri ar trebui să-şi îndrepte atenţia către persoanele cunoscute în ultima perioadă.

Horoscop dragoste 5 august 2019 Capricorn

Capricornii nu sunt într-o dispoziţie tocmai bună, însă, înainte de a începe un război verbal, întrebaţi-vă dacă merită acest lucru. Dacă reuşiţi să rămâneţi departe de conflicte, totul va merge bine.

Horoscop dragoste 5 august 2019 Vărsător

Pentru Vărsători, 5 august vine pe un val de pozitivitate. Este foarte posibil să vi se recunoască meritele la serviciu la pachet cu o mărire de salariu. Nu uitaţi, însă, că întotdeaua este loc de mai bine. Aşa că sfatul astrelor este să continuaiţi să vă îmbunătăţiţi performanţele.

Horoscop dragoste 5 august 2019 Pești

Astăzi, Peștii ar trebui să fie singuri. Au nevoie dsă fie lăsaţi în pace, cu gândurile lor. Folosiţi-vă energia în auto-dezvoltare și creație. Iar seara, relaxaţi-vă cu un film bun sau cu o carte uitată undeva pe un raft.

Horoscop dragoste 5 august 2019 Berbec

Berbecul poate pierde sprijinul cuiva foarte important pentru ei. Fiţi înţelegători, răbdători şi recunoaşteţi dacă aţi greşit. O conversaţie deschisă vă va ajuta să puneţi punct acestui conflict şi să vă continuaţi drumul spre succes unul alături de celălat.

Horoscop dragoste 5 august 2019 Taur

O zi uşor obositoare pentru Tauri, dar plină de surprize interesante. Aşteptaţi-vă la multe apeluri telefonice, negocieri foarte grele şi drumuri lungi, în interes de serviciu. Perechea voastră sau câţiva prieteni vă vor face în schimb o vizită neaşteptată care vă va binedispune.

Horoscop dragoste 5 august 2019 Gemeni

Gemenii ar putea primi o veste care să le schimbe viaţa. Dar depinde doar de ei cum îi va influenţa în viitor. Aveţi grijă în afaceri, nu este o perioadă bună pentru a încheia contracte importante sau pentru a vă găsi un nou loc de muncă.

Horoscop dragoste 5 august 2019 Rac

În schimb, pentru Raci, este momentul oprtun să facă asta! Ar trebui să purtaţi acea conversaţie foarte importantă cu superiorul. Dacă aveţi nevoie de o mărire de salariu, este momentul să vi se recunoască meritele.