Horoscop dragoste 4 mai 2019. Astrele anunţă un weekend excelent pentru nativii zodiei Rac. 

Se lasă cu declarații romantice și cadouri surprinzătoare!

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 4 mai 2019 Taur

În viaţa sentimentală a nativilor Taur au loc schimbări majore. Fie se gândesc să se mute cu persoana iubită, fie chiar să o ceară în căsătorie.

Horoscop dragoste 4 mai 2019 Gemeni

Gemenii nu trebuie să rateze ocazia de a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită.

Horoscop dragoste 4 mai 2019 Rac

Astrele sunt de partea nativilor Rac astăzi. Aceşti nativi vor primi cadoul mult visat de la persoana iubită, ceea ce le va însenina întreaga zi.

Horoscop dragoste 4 mai 2019 Leu

Leii vor avea o zi lipsită de evenimente importante pe care o vor petrece odihnindu-se.

Horoscop dragoste 4 mai 2019 Fecioară

În viaţa nativilor Fecioară se anunţă mici schimbări, mai ales pe plan social şi sentimental. Nu trebuie să se sperie. Toate vor fi în bine!

Horoscop dragoste 4 mai 2019 Balanță

Balanţele sunt pe cale să facă un pas important în viaţă. Ar fi bine totuşi să se mai gândească înainte de a lua o decizie.

Horoscop dragoste 4 mai 2019 Scorpion

Scorpionii sunt hotărâţi să pornească pe un nou drum. Primul pas în acest sens îl fac implicându-se într-o nouă relaţie.

Horoscop dragoste 4 mai 2019 Săgetător

Săgetătorii ar trebui să poarte o discuţie serioasă cu persoana iubită. Conjunctura astrala îi va ajuta să rezolve toate problemele sentimentale.

Horoscop dragoste 4 mai 2019 Capricorn

În sfârşit, Capricornii au noroc în dragoste. După încercări rămase fără rezultat, astăzi e ziua în care totul pare să meargă spre deznodământul pe care şi-l doreau de multă vreme.

Horoscop dragoste 4 mai 2019 Vărsător

Vărsătorii vor primi o invitaţie la o zi de naştere sau la o cununie civilă, e un moment festiv de la care NU vor lipsi.

Horoscop dragoste 4 mai 2019 Pești

Peştii vor fi invitaţi la o petrecere în această seară. Deşi NU le surâde ideea ar trebui totuşi să accepte pentru că acolo ar putea cunoaşte o persoană interesantă.

Horoscop dragoste 4 mai 2019 Berbec

Iar Berbecii vor fi invitaţi la o plimbare sau la o cină romantică, acolo unde vor afla noutăţi care le pot da idei de vacanţă.