Horoscop dragoste 26 ianuarie 2019. Unii nativi se pregătesc de o surpriză romantică, alţii îşi fac planuri de viitor în doi.

Iată previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 26 ianuarie 2019 Berbec

Berbecii au suficientă energie pentru a face faţă tuturor problemelor. Au ambiţie să meargă până la capăt, indiferent de obstacole.

Horoscop dragoste 26 ianuarie 2019 Taur

Taurii se simt neglijaţi şi abandonaţi de către persoana iubită, iar asta îi face să fie morocănoşi şi cu mai puţin chef de vorbă. 

Horoscop dragoste 26 ianuarie 2019 Gemeni

Nici Gemenii nu se vor înţelege mai bine cu cei din jur. Astăzi sunt plini de energie, dar le va fi dificil să o canalizeze în scopuri constructive.

Horoscop dragoste 26 ianuarie 2019 Rac

Racii simt nevoia să stea în preajma persoanei iubite. În ultima vreme au avut ceva conflicte în cuplu, iar acum simt nevoia de împăcare.

Horoscop dragoste 26 ianuarie 2019 Leu

Leii vor face un cadou persoanei iubite şi îşi vor petrece mare parte din zi pentru a găsi ceva potrivit.

Horoscop dragoste 26 ianuarie 2019 Fecioară

Fecioarele sunt nervoase din cauza unor neînţelegeri în familie. Au şi ele partea lor de vină pentru că nu renunţă la încăpăţânare şi orgoliu.

Horoscop dragoste 26 ianuarie 2019 Balanţă

Balanţele încep weekend-ul cu probleme în relaţia de cuplu. Trebuie să fie foarte atente la cum îşi aleg cuvintele altfel vor stârni o furtună.

Horoscop dragoste 26 ianuarie 2019 Scorpion

Dragi Scorpioni, romantismul partenerului de viaţă vă pune pe gânduri. Nu este ceva specific lui şi aveţi impresia că a făcut ceva rău. Fiţi mai deschişi şi gândiţi-vă că poate doar simte nevoia să îşi arate sentimentele.

Horoscop dragoste 26 ianuarie 2019 Săgetător

Astazi, Săgetătorii se simt singuri şi nu vor să stea în casă. Cea mai bună soluţie ar fi să pună mâna pe telefon şi să planifice o ieşire în oraş cu prietenii. 

Horoscop dragoste 26 ianuarie 2019 Capricorn

Relaţia sentimentală a nativilor Capricorn stagnează de o bună perioadă de timp, iar asta îi pune pe gânduri. Indicat ar fi să îşi provoace partenerul de viaţă la o discuţie serioasă.

Horoscop dragoste 26 ianuarie 2019 Vărsător

Vărsătorii sunt dispuşi să facă schimbări radicale în viaţa lor, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale. Nu trebuie să devină foarte selectvi pentru că riscă să rămână singuri.

Horoscop dragoste 26 ianuarie 2019 Peşti

Peştii au succes în toate activităţile casnice şi mai mult decât atât îşi fac planuri de viitor cu persoana iubită.