Horoscop dragoste 23 octombrie 2019. Este o zi a decepțiilor în relația de cuplu, dar și a momentelor în care se întrezărește speranța unui viitor mai bun.

Pentru acele zodii care se confruntă cu situații dificile, răbdarea este cel mai bun aliat. Apele se vor liniști în curând.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 23 octombrie 2019 Scorpion

SCORPIONII se pot apropia de o persoană care să le devină un confident de nădejde. E mare lucru pentru aceşti nativi, ei neavând încredere în oricine.

Horoscop dragoste 23 octombrie 2019 Săgetător

SĂGETĂTORILOR le captează greu cineva interesul, însă atunci când se întâmplă se ataşează repede de acea persoană. Asta e posibil să li se întâmple curând.

Horoscop dragoste 23 octombrie 2019 Capricorn

Ziua şi buclucul pentru CAPRICORNI. Mai ales în dragoste. Pot relua o legătură tumultoasă din trecut, iar asta să îi ţină ca pe jar.

Horoscop dragoste 23 octombrie 2019 Vărsător

VĂRSĂTORII pot auzi o bârfă pe care abia o pot ţine pentru ei. Astrele îi sfătuiesc să facă asta, pentru că nimic bun nu va ieşi dacă mărturisesc cuiva ce au auzit.

Horoscop dragoste 23 octombrie 2019 Pești

Este o zi favorabilă concluziilor şi planurilor de viitor pentru PEŞTI. Stau bine în ce priveşte relaţiile cu cei din jur, au scăpat de perioada conflictelor şi a tensiunilor.

Horoscop dragoste 23 octombrie 2019 Berbec

Veşti deloc bune pentru BERBECI in plan sentimental. Putem vorbi chiar despre o despărţire. Li se recomandă să trateze totul cu calm.

Horoscop dragoste 23 octombrie 2019 Taur

TAURII parcă sunt pe baterii astăzi! Şi foarte nerăbdători să îşi termine treburile în timp util, pentru a se bucura de mai mult timp liber.

Horoscop dragoste 23 octombrie 2019 Gemeni

GEMENILOR le-ar putea pica cu tronc o persoană cam nepotrivită. Un prieten sau chiar partenerul cuiva apropiat.

Horoscop dragoste 23 octombrie 2019 Rac

Nativii RAC pot suferi o decepţie în dragoste şi e musai să îşi găsească o activitate care să le ia gândul de la suferinţă.

Horoscop dragoste 23 octombrie 2019 Lei

Foarte bine, pe de altă parte stau LEII astăzi! Relaţiile din viaţa lor încep să se îmbunătăţească, după ce şi-au dat seama că nu acordă suficient timp apropiaţilor.

Horoscop dragoste 23 octombrie 2019 Fecioare

Un nou capitol ar putea începe în viaţa FECIOARELOR. Ar putea fi vorba de extreme pentru aceşti nativi. Fie pun capăt unei relaţii, fie se pot bucura de un nou început.

Horoscop dragoste 23 octombrie 2019 Balanță

Pentru BALANŢE, planul familial începe să capete tot mai multă importanţă. Îşi doresc stabilitate şi linişte în plan emoţional, vor să elimine aventurile şi zbuciumul din viaţa lor.