Horoscop dragoste 22 octombrie 2019. Sentimentele de iubire nu trebuie ţinute sub tăcere, altfel s-ar putea pierde o ocazie unică, după cum ar putea afla pe propria piele unele zodii.

Sinceritatea a fost şi va rămâne mereu soluţia tuturor problemelor sufleteşti.

Articolul continua dupa recomandari

Horoscop dragoste 22 octombrie 2019 Scorpion

O persoană cu care au multe lucruri în comun, dar care în acelaşi timp se poate dovedi una toxică pentru sănătatea lor emoţională le dă bătăi de cap SCORPIONILOR.

Horoscop dragoste 22 octombrie 2019 Săgetător

SĂGETĂTORII ar putea afla un lucru care să îi zdruncine uşor. Mare atenţie, dragi nativi, nu luaţi decizii la cald, ci lăsaţi să treacă puţin timp.

Horoscop dragoste 22 octombrie 2019 Capricorn

Veşti mai bune au astrele pentru CAPRICORNI, nativi care aproape se dau peste cap pentru a atrage atenţia cuiva şi au şi mari şanse să reuşească asta.

Horoscop dragoste 22 octombrie 2019 Vărsător

VĂRSTĂTORII nu ascultă niciodată de sfaturi, iar asta s-ar putea să îi coste puţin. Au acţionat de capul lor într-o situaţie, iar acum suportă consecinţele.

Horoscop dragoste 22 octombrie 2019 Peşti

PEŞTII tind să îşi ascundă sentimentele faţă de cineva, au impresia că dacă o fac ar deveni vulnerabili. Astfel, dragi nativi, riscaţi să rămâneţi singuri!

Horoscop dragoste 22 octombrie 2019 Berbec

Mai multă încredere în sine trebuie să aibă BERBECII, spun astrele, pentru că dacă ei se subestimează. asta vor face şi ceilalţi!

Horoscop dragoste 22 octombrie 2019 Taur

TAURII pot descoperi că sunt mai romantici decât credeau! O adevărată surpriză pentru ei dar şi pentru partenerul lor.

Horoscop dragoste 22 octombrie 2019 Gemeni

O întâlnire din întâmplare, pe nepusă masă le poate aduce GEMENILOR un zâmbet de zile mari, pe care nimic nu va reuşi să îl şteargă!

Horoscop dragoste 22 octombrie 2019 Rac

Schimbări pozitive în dragoste pentru nativii RAC. Vorbim aici în special de cei care nu au o relaţie stabilă. Ei au ocazia să îşi găsească echilibrul emoţional.

Horoscop dragoste 22 octombrie 2019 Leu

Pentru LEI, se anunţă o zi extrem de plină, chiar sufocantă. Sunt tentaţi ca, din cauza stresului, să îşi verse nervii pe partener şi să regrete asta în scurt timp.

Horoscop dragoste 22 octombrie 2019 Fecioară

O zi plină de provocări şi pentru FECIOARE. Multă alergătură, planuri pe ultima sută de metri şi o mulţime de oameni cu care trebuie să vorbească. Astrele le sfătuiesc să se înarmeze cu multă multă răbdare.

Horoscop dragoste 22 octombrie 2019 Balanţă

O veste sau un cadou neaşteptat din partea persoanei iubite îi poate lua pe nativii BALANŢĂ prin surprindere. De mult nu au mai avut parte de o surpriză.